Robert Negoiță face tutorialul „Cum verifici din aplicația PS3 dacă mașinile sunt parcate regulamentar”. A aflat și că app dă erori, se poticnește, „da’ merge”

03 oct. 2023
2009 Afișari
Robert Negoiță face tutorialul
Robert Negoiță face tutorialul "Cum verifici din aplicația PS3 dacă mașinile sunt parcate regulamentar". A aflat și că app dă erori, se poticnește, "da' merge". Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță îi învață pe bucureșteni cum să folosească aplicația Primăriei Sectorului 3 pentru locurile de parcare. Chiar dacă mai dă erori, primarul îi asigură pe cetățeni că funcționează.

Cum se folosește aplicația Primăriei Sectorului 3

Primarul Robert Negoiță a ieșit pe teren, a pornit transmisiunea în direct pe Facebook și a vorbit despre aplicația Primăriei Sectorului 3 și despre locurile de parcare.

Edilul a spus că a mai întâlnit cazuri în care șoferii parcau pe locuri care nu le aparțineau, iar proprietarii sunau și făceau sesizări. Astfel, acum, în aplicația PS3 există o rubrică în care bucureștenii pot vedea dacă mașinile sunt parcate pe locuri autorizate.

În live-ul de pe Facebook, primarul și-a scos telefonul, a deschis aplicația și le-a explicat oamenilor, pas cu pas, cum se folosește aplicația și cum pot verifica dacă altcineva a parcat pe locul cumpărat de ei.

Pașii pe care trebuie să îi urmeze bucureștenii, explicați de Negoiță

  • Intrați pe aplicație;
  • Apăsați pe verificare autorizație parcare;
  • Faceți o poză la numărul de înmatriculare;
  • Apăsați pe verifică.

Când a încercat Negoiță să facă acești paști, aplicația i-a dat eroare, dar i-a sfătuit pe oameni să facă următorul lucru:

I-am dat să verifice, mi-a dat eroare, n-a văzut poza bine. Se mai întâmplă. Iar eroare, deci, dacă nu merge așa, îi dăm cu completați numărul.

Mașinile parcate neregulamentar în Sectorul 3 vor fi ridicate

Robert Negoiță a transmis că, în cazul în care șoferii parchează pe un loc care nu le aparține, atunci aceștia riscă o amendă usturătoare și ridicarea vehiculului.

Acest lucru poate fi verificat de către proprietari prin intermediul aplicației, dar și prin dispeceratul Primăriei.

Ce vreau să spun cu treaba asta? Chiar dacă sistemul mai dă câte o eroare, o să-l facem să funcționeze mai bine. Dacă n-aveți loc de parcare și știți că a parcat altcineva în locul vostru, le verificați, fix cum v-am arătat pe site-ul Primăriei. O să punem tutorial.
Când l-ați identificat că parchează fără să aibă acest drept, oricum noi știm în dispecerat că cineva a verificat. Există autorizație, locurile sunt în regulă. Dacă cineva nu parchează regulamentar, noi știm în dispecerat și trimitem colegi care să ia măsuri: amendă sau chiar se poate ridica.
Costă foarte mult să îți ridici mașina de la Poliție. În limita locurilor disponibile, ridicăm mașinile parcate neregulamentar pe locurile autorizate”, spune edilul.

Primarul a spus că proprietarii locurilor de parcare trebuie să fie respectați și să poată beneficia de locurile pe care le plătesc.

Te-ar putea interesa și:

Cookies