Robert Negoiță face iar ședință cu bucureștenii din S3. Programul și locurile de întâlnire în care primarul vrea să pună sectorul la cale

11 oct. 2023
3229 Afișari
Robert Negoiță face iar ședință cu bucureștenii din S3. Programul și locurile de întâlnire în care primarul vrea să pună sectorul la cale
Robert Negoiță face iar ședință cu bucureștenii din S3. Programul și locurile de întâlnire în care primarul vrea să pună sectorul la cale | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

Robert Negoiță îi anunță pe bucureștenii că o nouă serie de întâlniri pe teren vor avea loc în această săptămână. Cetățenii Sectorului 3 pot discuta cu edilul joi, 12 octombrie 2023, începând cu ora 17:30.

Robert Negoiță organizează joi nouă serie de întâlniri cu bucureștenii

Zeci de cetățeni din Sectorul 3 iau parte la întâlnirile pe care Robert Negoiță le organizează periodic în diferite zone ale ariei pe care o administrează. O serie de „ședințe de sector” vor avea loc și în această săptămână, joi, în data de 12 octombrie.

Edilul îi invită pe toți cei care sunt interesați de bunăstarea comunității, sau care doresc să afle mai multe detalii referitoare la proiectele Primăriei.

De asemenea, cetățenii pot aduce în discuție și problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi, și pe care primarul le-ar putea remedia. Iată mesajul transmis de Robert Negoiță:

Continuăm întâlnirile periodice din teren. Mâine, joi 12 octombrie, ne vedem începând cu ora 17:30.

Vă aștept, ca de fiecare dată, pe toți cei interesați să discutăm teme ce țin de comunitatea noastră. Vor fi alături de mine și colegii mei de la direcțiile și serviciile Primăriei Sectorului 3.

Programul întâlnirilor din această săptămână

Edilul din Sectorul 3 le-a transmis bucureștenilor și programul întâlnirilor de joi. Astfel, persoanele interesate să poarte o discuție cu Negoiță, pot veni la unul dintre punctele stabilite.

Iată care este programul complet:

De la ora 17:30

  • Bucureștenii sunt așteptați pe Strada Prevederii numărul 15, bloc A12: întâlnirea are loc în părculețul din fața blocului.

De la ora 18:30

  • Bucureștenii sunt așteptați pe Aleea Școlarilor numărul 6: întâlnirea are loc în părculețul din fața blocului S4.

De la ora 19:30

  • Bucureștenii sunt așteptați pe Strada Foișorului numărul 20: întâlnirea are loc în părculețul din spatele locului F13C

De la ora 20:30

  • Bucureștenii sunt așteptați la intersecție dintre Bulevardul Unirii și Strada Nerva Traian: întâlnirea are loc la Baza Sportivă Zona Esplanadă

Robert Negoiță le-a transmis cetățenilor că s-ar bucura să se întâlnească cu aceștia la adresele enumerate mai sus. Cu toate astea, în cazul în care nu pot ajunge, vor rămâne în contact cu edilul prin intermediul rețelelor de socializare (Facebook).

Cookies