Robert Negoiţă, despre REZULTATUL ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE: „O surpriză plăcută”

de:
27 mai 2019
0 Afișari
Robert Negoiţă, despre REZULTATUL ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE:

„Am văzut pe anumite posturi de televiziune şi prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtăşesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuşi să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută”, a scris pe Facebook, Robert Negoiţă.

Edilul şi-a motivat afirmaţia, precizând că un mod ticălos de a conduce nu ar fi trebuit şi nu trebuie încurajat, ci sancţionat, ceea ce s-a şi întâmplat la acest scrutin.

„De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit şi nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancţionat! Şi asta s-a întâmplat. Mă bucur că trăiesc în această ţară, în care populaţia a înţeles importanţa votului şi a început să îşi spună punctul de vedere. Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile şi direcţiile. În care trebuie să înţelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparenţă, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esenţiale”, a mai transmis Robert Negoiţă.

Cum a votat Capitala la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. USR-PLUS a câştigat detaşat în Bucureşti

Alianţa USR-PLUS a câştigat detaşat alegerile europarlamentare în Capitală, cu 40,59% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale anunţate de Biroul Electoral Central (BEC).

Rezultate alegeri europarlamentare: PNL – 26,83 %, PSD – 23,42%, USR PLUS – 21,29 %. Detalii, aici. 

Cookies