Robert Negoiță anunță revoluția în administrația Sectorului 3. Pregăteşte o nouă reorganizare

21 ian. 2021
222 Afișari
Robert Negoiță anunță revoluția în administrația Sectorului 3. Pregăteşte o nouă reorganizare

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, pregăteşte o nouă reorganizare a administraţiei locale pe care o conduce. Schmbări importante anunțate de edil în primărie pentru 2021.

Robert Negoiță a venit miercuri cu un mesaj important pe Facebook prin care anunță noile măsuri ce urmează să fie implementate în Capitală.

Mesajul lui Robert Negoiță

„Implementarea soluţiilor tehnice moderne – digitalizare, dacă discutăm de componenta de birouri, dotarea cu utilaje şi folosirea lor, dacă vorbim de activităţile în teren; implicit reducerea numărului de posturi, deci a angajaţilor, acolo unde nu se mai justifică păstrarea tuturor. În tandem, desigur, cu o remunerare corectă, conform performanţelor – nu nesimţită – a specialiştilor de care este nevoie. Aşa văd eu, în câţiva paşi simpli, eficientizarea activităţii instituţiilor. Şi nu doar îmi exprim aceste opinii, le şi aplicăm. Probabil vă amintiţi că la Primăria Sectorului 3 am trecut deja prin mai multe reorganizări. Şi tocmai pregătim o alta. De ce? Fiindcă activităţile oricărei structuri au o dinamică, se produc schimbări, apare un progres şi, evident, trebuie să ţinem pasul”, a scris Robert Negoiță, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că la Primăria Sectorului 3 s-au făcut reorganizări, dar s-au creat şi locuri de muncă, odată cu internalizarea anumitor activităţi.

„Şi, da, chiar am făcut angajări şi facem. Subliniez, însă: acolo unde este nevoie de personal pentru a ne face treaba”, a precizat Negoiţă.

În opinia sa, discuţia nu trebuie să se limiteze la nivel local, deoarece nu se rezolvă decât o parte a problemei.

„Văd că sunt discuţii, analize, propuneri, sperăm cu toţii să nu fie doar unele de austeritate, ci măsuri coerente şi concrete, în urma cărora să avem un aparat bugetar mai suplu, dar, atenţie, şi mai eficient şi profesionalizat. Şi digitalizarea activităţilor la nivel central. Cât mai repede”, a adăugat Negoiţă.

Cookies