Robert Negoiță anunță o nouă ședință cu locuitorii din Sectorul 3, mâine, 6 septembrie. Tema întâlnirii este reabilitarea termică a blocurilor

05 sept. 2023
13191 Afișari
Robert Negoiță anunță o nouă ședință cu locuitorii din Sectorul 3, mâine, 6 septembrie. Tema întâlnirii este reabilitarea termică a blocurilor
Robert Negoiță anunță o nouă ședință cu locuitorii din Sectorul 3, mâine, 6 septembrie. Tema întâlnirii este reabilitarea termică a blocurilor | Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, își dă întâlnire cu locuitorii pentru a discuta despre reabilitarea termică a blocurilor. Întâlnirea va avea loc mâine, pe data de 6 septembrie.

Robert Negoiță îi invită pe bucureșteni la o nouă întâlnire

Primarul Robert Negoiță a publicat un anunț pe pagina de Facebook cu privire la organizarea unei întâlniri având ca temă reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 3. Astfel că locuitorii sunt așteptați pe data de 6 septembrie, începând cu ora 17:30, la Sala Gloria.

Edilul a transmis că sunt invitați președinții și administratorii, dar și proprietarii din blocurile unde se doresc aceste lucrări:

Sunt invitați președinții și administratorii, dar și proprietarii din blocurile unde se doresc aceste lucrări atât de necesare, pe de o parte, pentru scăderea semnificativă a facturilor, pe de alta, pentru creșterea confortului din locuințe.

Evident, faptul că reabilitarea termică asigură un aspect exterior modern și proaspăt este bine cunoscut și el.

Acesta este afișul publicat pe Facebook:

Afiș întâlnire | Sursa foto: Facebook - Robert Negoiță
Afiș întâlnire | Sursa foto: Facebook – Robert Negoiță

Edilul a mai organizat o astfel de întâlnire pe data de 10 august, în aceeași locație. Atunci îi aștepta pe bucureșteni pentru a discuta despre regulamentul parcărilor de reședință din sector.

Traficul de pe Bulevardul Iuliu Hațieganu a fost deschis

Primăria Sectorului 3 a anunțat vineri, 1 septembrie, că a fost deschis traficul pe noul Bulevard Iuliu Hațieganu. Lucrările au fost finalizate în 60 de zile, iar artera de circulație a fost lărgită de la două la patru benzi.

Strada Iuliu Hațieganu face legătura între Sectorele 3 și 4, iar până la finalizarea lucrărilor era o stradă pe care se circula foarte greu la orele de vârf.

Așadar, Primăria Sectorului 3 a demarat lucrări de supralărgire pentru a transforma această stradă într-un bulevard așa cum este normal să fie o cale de acces ce leagă două sectoare ale Capitalei. În doar două luni, strada Iuliu Hațieganu a devenit o cale de acces cu patru benzi pe care acum se circulă în condiții normale, transmite PS3.

Lucrarea a presupus realizarea a 18.900 mp de cale rutieră, construirea de trotuare cu pavaj, dar și spațiul verde adiacent ce va fi amenajat în perioada următoare. Costul total a fost de 8.836.400,39 lei.

Robert Negoiță a mai spus că se circulă bine pe noul bulevard.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies