Robert Negoiță acuză PMB că refuză să aprobe construirea unui pasaj în zona Dristor. „Dacă nu fluidizăm traficul nu o să avem niciodată un aer mai curat”

07 dec. 2022
1944 Afișari
Robert Negoiță acuză PMB că refuză să aprobe construirea unui pasaj în zona Dristor. „Dacă nu fluidizăm traficul nu o să avem niciodată un aer mai curat”
Robert Negoiță acuză PMB că refuză să aprobe construirea unui pasaj în zona Dristor. „Dacă nu fluidizăm traficul nu o să avem niciodată un aer mai curat” | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 3 din București, Robert Negoiță, a anunțat că dorește să realizeze un pasaj rutier în zona Dristor. Acesta ar ajuta la fluidizarea traficului și la remedierea problemei poluării aerului din oraș.

Robert Negoiță acuză PMB că refuză să aprobe construirea unui pasaj în zona Dristor

Robert Negoiță a anunțat în cadrul unei conferințe de presă ce a fost transmisă în direct pe Facebook, că încă de la începutul mandatului dorește să construiască un pasaj rutier în Sectorul 3. Mai exact, edilul vrea să fluidizeze traficul din zona Dristor, una dintre cele mai aglomerate din București.

În continuare Primăria Capitalei ne blochează în aceste proiecte de fluidizare a traficului și de îmbunătățire a calității aerului, declară Robert Negoiță.

Primarul a transmis că nu îl poate realiza pasajul, atât de necesar pentru oraș, deoarece Primăria Municipiului București nu permite acest lucru.

Nicușor Dan cere realizare unu PUZ care să arate necesitate pasajului

Primarul Sectorului 3 a făcut un apel către Nicușor Dan, cerând să nu îi mai blocheze aceste proiecte extrem de utile pentru București.

Primarul Capitalei susține că va aproba acest proiect în momentul în care va fi realizat un PUZ care să arate de ce este necesară crearea pasajului. Cu toate astea, Robert Negoiță a transmis că pasajul subteran pe care dorește să îl realizeze este prevăzut chiar de către PMB în Planul Urbanistic General al Capitalei.

Pentru a putea realiza această lucrare, Primăria Sectorului 3 are nevoie că zona respectivă să fie trecută în administrarea sa.

Acest pasaj trebuia făcut de mult de Primăria Generală, adică de cei care ne blochează și nu ne lasă nici pe noi să facem, a mai declarat Robert Negoiță.

Cookies