Robert Negoiţă a vrut să o ajute pe Clotilde Armand în criza gunoiului din Sectorul 1. ”Nu mi-a răspuns, dar încă o pot ajuta”

27 iun. 2021
106 Afișari
Robert Negoiţă a vrut să o ajute pe Clotilde Armand în criza gunoiului din Sectorul 1. ”Nu mi-a răspuns, dar încă o pot ajuta”

Robert Negoiţă a vrut să o ajute pe Clotilde Armand în criza gunoiului din Sectorul 1, dar edilul Sectorului 3 susținie că aceasta nu i-a răspuns la telefon. Cu toate acestea, Negoiță spune că încă o poate ajuta pe Clotilde Armand.

Robert Negoiţă afirmă că în urmă cu aproximativ două luni a încercat să o contacteze telefonic pe Clotilde Armand, pentru a oferi sprijinul Primăriei Sectorului 3 în criza gunoiului din Sectroul 1.

 

„Noi de la sectorul 3 ne exprimăm disponibilitatea de a sprijini sectorul 1 să scape de gunoiul de pe stradă. Avem capacitatea să o facem”, a afirmat Robert Negoiţă.

Edilul a explicat că primăria pe care o conduce a renunţat de peste doi ani şi jumătate la contractele cu firme de salubritate, curăţenia fiind asigurată de către angajaţii administraţiei locale. El susţine că „nu a fost deloc uşor” ca Primăria să renunţe la contractul cu firma de salubritate şi să facă singură acest serviciu, având cel mai mic buget pentru salubritate dintre toate sectoarele capitalei.

„Doamna primar nu m-a sunat, pot să vă spun că eu am sunat-o pe doamna primar, doamna Armand, pentru că am vrut să-mi ofer sprijinul. Deci chiar am vrut să o ajutăm, să-i trimit gunoierii din sectorul 3 să ridice gunoiul din sectorul 1. Acum vreo două luni de zile am sunat-o, când erau probleme grave şi când au venit colegii de la salubritate: Hai, măi trimitem câteva maşini, câteva gunoiere să ţinem situaţia sub control. Nu mi-a răspuns la telefon, dar dacă se uită la emisiunea asta, noi de la sectorul 3 ne exprimăm disponibilitatea de a sprijini sectorul 1 să scape de gunoiul de pe stradă. Avem capacitatea să o facem”, a afirmat Robert Negoiţă la Digi 24.

Robert Negoiţă a menţionat că taxa de gunoi în sectorul pe care îl conduce este zero.

Conform acestuia, în anul 2020 bugetul total pentru salubritate la Sectorul 3 a fost de sub o sută de milioane de lei.

Cookies