Robert Negoiță a primit cuțitul de aur. Hala Laminor din Sectorul 3, transformată în platou de filmări pentru emisiunea „Chefi la cuțite”

20 mart. 2023
11350 afișări
Robert Negoiță a primit cuțitul de aur. Hala Laminor din Sectorul 3, transformată în platou de filmări pentru emisiunea „Chefi la cuțite”
Robert Negoiță a primit cuțitul de aur. Hala Laminor din Sectorul 3, transformată în platou de filmări pentru emisiunea „Chefi la cuțite” | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

Hala Laminor din Sectorul 3, redeschisă la finalul anului 2022, a găzduit filmările pentru emisiune de gătit „Chefi la cuțite”. Cu această ocazie, gazdele emisiunii i-au oferit primarului Robert Negoiță un cadou în ton cu tema show-ului.

Hala Laminor a fost platou de filmare pentru „Chefi la cuțite”

Clădirea monument istoric din Sectorul 3 al Bucureștiului a fost redeschisă în data de 9 noiembrie 2022. Lucrările de consolidare, restaurare și amenajare au fost începute în anul 2017. Construcția a fost realizată de către arhitectul român Horia Creangă, nepotul celebrului scriitor Ion Creangă.

Săptămâna trecută, la câteva luni de la redeschidere, Hala Laminor a găzduit o serie de filmări maraton pentru emisiunea de gătit „Chefi la cuțite”, după cum a transmis edilul din Sectorul 3.

Această clădire absolut superbă, monument istoric și un reper pentru arhitectura industrială a României, pe care am reușit să o salvăm de la paragină, s-a dovedit decorul perfect pentru acest show și, vă spun sincer, abia aștept să vedem ce a ieșit.

Le-am povestit gazdelor emisiunii despre clădire, e drept au și avut multe întrebări fiindcă au fost cu toții încântați de ce au găsit aici și mă bucur tare mult că, iată, tot mai mulți oameni află despre această bijuterie din sectorul nostru, a declarat Robert Negoiță.

Cu ocazia filmărilor ce au avut loc în această clădire monument, Robert Negoiță a primit un cadou special din partea gazdelor emisiunii:

  • Chef Sorin Bontea,
  • Chef Florin Dumitrescu,
  • Chef Cătălin Scărlătescu,
  • Prezentatoarea Irina Fodor.

Cei 4 i-au oferit primarului cuțitul de aur, obiect ce este oferit în mod normal concurenților ce aduc cele mai gustoase și inedite preparate în fața chefilor.

Te-ar mai putea interesa și:

Evenimente ce vor avea loc în această locație

La finalul acestei luni, Hala Laminor va găzdui cea de-a 13-a ediției a Salonului Nautic Internațional București. Evenimentul va fi organizat în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023. Astfel, clădirea istorică se va umple de ambarcațiuni.

Expozițiile vor aduce în fața publicului diferite servicii și produse care țin de domeniul nautic. Printre acestea se numără:

  • Ambarcațiuni,
  • Servicii și accesorii nautice,
  • Oferte ale unor școli de navigație,
  • Rulote,
  • Autorulote,
  • Accesorii și echipamente sportive.

De asemenea, concomitent cu Salonul Nautic va avea loc și expoziția Caravan, Motorhome & Adventure.

Cookies