LA MINE-N CARTIER

Robert Negoiţă a inaugurat noua Casă de Căsătorii din Sectorul 3

„Îmi face deosebită plăcere să fiu astăzi, de Dragobete, o zi simbolică pentru români, sărbătoarea tradițională a iubirii, în noua Casă de Căsătorii a Sectorului 3. Cu această ocazie inaugurăm una dintre cele mai frumoase case de căsătorii din țară. Sperăm să le poarte noroc perechilor de îndrăgostiți. Casă de piatră, fericire, copii frumoși și sănătoși!”, a declarat primarul Sectorului 3.

Momentul inaugural de tăiere a panglicii a fost urmat de oficierea cununiilor programate pentru data de astăzi. În ipostaza de ofițer de Stare Civilă, primarul Robert Sorin Negoiță a ținut să marcheze premiera oficierii de căsătorii civile la Casa Eliad. „Este prima dată când oficiem căsătorii în noua Casă. Sper să fie cu mult noroc atât pentru dumneavoastră cât și pentru toți cei care se vor căsători aici”, s-a adresat primarul Sectorului 3 celor două cupluri de îndrăgostiți care au decis să spună „DA” de Dragobete.

Cei prezenți la eveniment au fost întâmpinați cu flori de primăvară, urmând tradiția Dragobetelui, și au putut asculta acorduri de muzică interbelică, în interpretarea Irinei Sârbu şi a lui Puiu Pascu.

Monument istoric de la mijlocul secolului al XIX-lea, Casa Eliad a intrat, în ultimii ani, în proces de consolidare şi reabilitare. Într-un spaţiu reamenajat, bucureştenii vor putea să participe la manifestările culturale organizate de Primăria Sectorului 3. Totodată, în o parte a edificiului va funcţiona Casa de Căsătorii a Sectorului 3.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button