Robert Negoiță a ieșit la plimbare prin Sectorul 3 și, de data aceasta, vrea să refacă un trotuar. Este nemulțumit de calitatea lucrărilor

22 mart. 2023
13305 Afișari
Robert Negoiță a ieșit la plimbare prin Sectorul 3 și, de data aceasta, vrea să refacă un trotuar. Este nemulțumit de calitatea lucrărilor
Robert Negoiță a ieșit la plimbare prin Sectorul 3 și, de data aceasta, vrea să refacă un trotuar. Este nemulțumit de calitatea lucrărilor. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță a revenit cu un nou live pe Facebook în care anunță ce modificări mai urmează în Sectorul 3.

În dimineața zilei de miercuri a mers pe Bulevardul Liviu Rebreanu pentru a vedea lucrările de reabilitare realizate de Primăria Generală.

Primarul Sectorului 3 a spus că pavajul de pe strada Râmnicu Sărat pus de Primăria Generală continuă să aibă probleme. Deși pavajul a fost refăcut de nenumărate ori, continuă să fie distrus.

Suntem pe strada Râmnicu Sărat, în zona Liviu Rebreanu. Au reapărut problemele cu pavajul pus de Primăria Generală. A durat 10 ani de zile să facă bulevardul ăsta și l-au făcut așa cum se vede. Uitați cum arată pavajul!” a spus Robert Negoiță

Pavaj Bulevardul Liviu Rebreanu
Pavaj Bulevardul Liviu Rebreanu. Sursa foto: Facebook/ Robert Negoiță

Robert Negoiță se va ocupa de repararea trotuarului din zona Liviu Rebreanu

Primarul Sectorului 3 a spus că a primit reclamații din partea oamenilor legate de pavajul din zona Bulevardului Liviu Rebreanu. Unii dintre ei au căzut și s-au accidentat acolo, conform spuselor lui Robert Negoiță:

Avem reclamații. Au căzut oamenii, s-au împiedicat. Este inadmisibil ce se întâmplă!”

El a notificat Primăria Generală să vină să rezolve problema, însă nu a fost mulțumit de lucrările efectuate:

Am notificat Primăria Generală să vină să remedieze problema, pentru că e problema lor! Și uitați cum au remediat-o..”

Chiar dacă acea zonă din Sectorul 3 nu este administrată de el, Robert Negoiță a anunțat că de săptămâna viitoare se va ocupa el de rezolvarea problemei:

Săptămâna viitoare intrăm noi și o facem așa cum am făcut tot bulevardul Liviu Rebreanu. Încercăm să le facem noi, să le rezolvăm noi și dânșilor problema. Îmi pare rău, este Sectorul 3, nu e zonă administrată de noi, n-ar trebui să o facem noi. Dar o facem, pentru că altă soluție nu există.

Cei de la Primăria Generală nu sunt în stare să își respecte atribuțiile pe care le au prin lege.”

Primarul a mai spus și că regretă că nu vine mereu cu vești bune, însă asta este realitatea:

Îmi pare rău că nu dau vești bune, nu avem mereu vești bune. Mai avem și niște realități care ne deranjează și ele trebuiesc comunicate.”

Te-ar putea interesa și:

Cookies