Robert Negoiță a anunțat când va fi deschisă parcarea subterană de 750 de locuri din Sectorul 3

27 iun. 2021
222 Afișari
Robert Negoiță a anunțat când va fi deschisă parcarea subterană de 750 de locuri din Sectorul 3

Primarul Robert Negoiță a anunțat când va fi deschisă parcarea subterană de 750 de locuri din Sectorul 3. Acesta a precizat că în maxim două săptămâni lucrarea urmează să primească avizele de funcționare.

Când va fi deschisă parcarea subterană de 750 de locuri din Sectorul 3? Este o întrebare pe care mulți locuitori din zona bulevardului Decebal o au pe buze, mai ales că parcarea este gat de aproape jumătate de an.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, la Digi24, în cadrul interviului de la emisiunea “În Fața Ta”, că parcarea de 750 de locuri de sub bulevardul Decebal din Sectorul 3 este finalizată de aproape jumătate de an dar că așteaptă “săptămâna asta sau săptămâna viitoare” avizele de funcționare.

„Acea parcare este gata de aproape jumătate de an. Vă invit și în interior să vedeți, sistemele funcționează. Trebuie să ne luăm toate avizele. A fost o sincopă cu diferența între avizul de la ISU și solicitările dumnealor la recepție. Proiectul care a fost avizat de ISU la autorizare n-a mai fost acceptat ca valabil la recepție”, a afirmat Robert Negoiță.

El spune că Primăria Sectorului 3 este cea care suportă costurile pentru timpul în care nu a funcționat parcarea și refacerea proiectului în conformitate cu ultimele cerințe ale ISU.

“Costurile n-au fost foarte mari în bani, ci în timp. A trebuit să desfacem toată tubulatura de ventilație și de desfumare. Nu-i deloc o joacă. Discutăm acolo de zeci de mii de metri pătrați care au venit în consecință cu alte modificări. Modifici secțiunea, pentru că trebuie să-i pui îmbrăcătura, trebuie să modifici ventilatoare și toate cele, trebuie să comanzi, a mai fost și pandemia. Dar ea este gata. Am speranțe ca săptămâna asta sau săptămâna viitoare să avem avizele tuturor instituțiilor care trebuie să avizeze”, a declarat primarul.

Cât va costa parcarea

Primarul a precizat că subsolul 2 va fi pentru riverani, precizând și cât va costa parcarea unei mașini acolo.

“Are două etaje. Subsolul 2 va fi pentru riverani, adică parcare de reședință, subsolul 1 va fi parcare pentru toți cei interesați. Parcarea de reședință va respecta tariful parcărilor de reședință. La subsolul 1 parcarea va costa 5 lei pe oră, 20 lei pe zi și 200 de lei pe lună – 1.400 de lei pe an”, a spus Robert Negoiță.

Cookies