LA MINE-N CARTIER

Robert Negoiță explică de ce a pus borduri roșii de-a lungul bulevardelor din sector

„“De ce am inlocuit bordurile cu diafragme? De ce sunt asa de inalte? De ce sunt colorate?”, sunt intrebarile pe care le primesc despre lucrarile de modernizare din sector. Am pus diafragme in locul bordurilor duble, suprapuse, printre care crestea iarba si erau inestetice. De asemenea, am inlocuit bordurile care delimiteaza scuarurile si care s-au degradat in timp, lasand noroiul din zona cu spatiu verde sa se scurga pe sosea. Si tot cu ajutorul diafragmelor ii vom impiedica pe soferii care parcau pe spatiul verde sa o mai faca de acum inainte. Cu aceste diafragme am delimitat si aleile principale de spatiul verde dintre blocuri. Prin gardurile fara o baza solida de beton si adesea indoite si ruginite, noroiul se scurgea cu usurinta pe alei. Ca sa prevenim toate situatiile descrise mai sus, era nevoie ca diafragmele sa fie inalte. Altfel, ar fi fost ineficiente si, din nou, trecute cu usurinta cu vederea de catre soferi. In plus, aceste diafragme sunt din beton, care e cel mai rezistent material din constructii, asa ca vor avea o durata foarte lunga de viata”, a explicat Negoita.

Acesta este de parere ca indiferent de culoarea aleasa, tot ar fi existat critici. „Am avut de ales intre a pune obisnuitele betoane gri si aceste diafragme colorate, care sa aduca mai mult dinamism felului in care arata Sectorul 3. Stiu ca orice culoare as fi ales impreuna cu echipa de arhitecti cu care ma consult, ar fi existat voci care sa o conteste. Dar nu ma deranjeaza, ba chiar ma ajuta sa imi scrieti sau trimiteti fotografii cu lucrari la care executia vi se pare ca lasa de dorit. Astfel, eu pot sa cer verificarea lucrarii si eventual refacerea ei. Acolo unde se va dovedi ca firma nu a inteles corect planul sau a executat gresit lucrarea, va suporta refacerea acesteia din propriul buzunar”, a mai spus primarul sectorului 3 pe pagina oficială de Facebook.

Primaria sectorului 3 a inceput operatiunea de inlocuire a bordurilor pe marile artere din sector în luna iunie a acestui an. Astfel, pe deasupra bordurilor existente s-au turnat borduri noi, de culoare caramizie, printre bulevardele vizate numarandu-se bd. Th. Pallady, Nicolae Grigorescu si str. Traian.

Iar în comentarii, echipa lui Robert Negoiță a anunțat că „Prin reorganizarea si reamenajarea parcarilor, am reusit sa crestem cu 10% numarul de locuri disponibile. Acolo unde s-a putut, am facut locuri de parcare noi. Oricum, locul masinilor nu este pe spatiul verde. Daca in zona in care locuiti va confruntati cu lipsa spatiului destinat parcarii si credeti ca exista vreo solutie de rezolvare a problemei, asteptam sugestii! (Echipa R Negoiță).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button