ARHIVA B365

Robert Cazanciuc: Evoluția mea nu are legătură cu faptul că soția mea e verișoara lui Victor Ponta

„Nu există un grad de rudenie, dacă vreți să fim foarte riguroși. Domnul Ponta este, evident, verișorul soției mele. Dar eu, într-o relație de rudenie cu domnul Ponta, riguroși fiind, evident nu sunt, dar, evident, soția mea este. Ceea ce este important este că eu și domnul Ponta ne cunoaștem de 25 de ani și, evident, faptul că am lucrat împreună de foarte mulți ani, imediat după facultate. Nu are nicio legătură cu evoluția mea personală, familială, ulterior. Adică atunci când am început să lucrez cu domnul Ponta, de exemplu la Corpul de Control al premierului, nu o cunoșteam pe soția mea și nu a avut, cu siguranță, nicio influență în cooptarea mea într-o echipă la vremea respectivă de către domnul Ponta. A avut importanță faptul că aveam încredere unul în altul, consideram că puteam să facem echipă, consideram că puteam să facem lucruri bune”, a afirmat Robert Cazanciuc, citat de Agerpres.

Acesta a menționat că încrederea că în echipă cu Victor Ponta poate face lucruri bune l-a determinat să accepte ocuparea funcției de ministru al Justiției.

„Acesta a fost și motivul pentru care am acceptat propunerea de a ocupa această funcție, credința că împreună putem să facem un lucru bun”, a mai spus Cazanciuc.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button