ARHIVA B365

Cazanciuc, anunţă construirea Cartierului Justiției, unde vor fi toate instanțele și parchetele

Potrivit ministrului acolo vor fi reunite toate instanțele si parchetele din București, dar si toate institutele care pregătesc profesioniști ai dreptului. Un spațiu va fi destinat și sediului Uniunii Naționale a Barourilor din România, scrie juridice.ro.

Proiectul a fost aprobat de Consiliul Municipiului București, urmând să fie elaborat planul de urbanism zonal. Ministrul a spus că are în biroul de la Minister o hartă cu toate instanțele și parchetele din București, apreciind că, pentru un avocat, este foarte greu să meargă de la o instanță la alta sau de la un parchet la altul într-o oră de vârf a zilei.

Declarația a fost făcută în cadrul conferinței Rolul legal al avocatului într-un stat de drept cu privire la apărarea vieții private și a secretului profesional. Situația din România, organizată de Uniunea Națională a Barourilor din România.

B365.ro a scris AICI despre proiectul Guvernului de a amenaja un parc nou de aproximativ patru hectare lângă Biblioteca Națională. Parcul va fi amenajat pe terenul viran de lângă Biblioteca Națională și va fi completat de o sală de spectacole, de turnuri de birouri, dar și de un District de Justiție. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button