Robbie Williams și Sam Smith vin la București. La vară, la Summer in the City, noul festival din oraș. Va fi în Piața Constituției

16 dec. 2022
430 Afișari
Robbie Williams și Sam Smith vin la București. La vară, la Summer in the City, noul festival din oraș. Va fi în Piața Constituției
Robbie Williams și Sam Smith vin la București. La vară, la Summer in the City, noul festival din oraș. Va fi în Piața Constituției. Foto: foreversummer.agency

Petrecăreții se vor putea bucura, în 2023, de un nou festival în București: Summer in the City. Robbie Williams și Sam Smith vin în Piața Constituției, la vară.

Robbie Williams și Sam Smith vin la Summer in the City, în București

Summer in the City are loc pe 3 și 4 iunie 2023, în Piața Constituției din București.

Headlinerii celor două seri de vară din Capitală sunt Robbie Williams și Sam Smith carora li se alătură și  Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts. Cât de curând vor fi anunțați și mai mulți artiști.

Abonamentele de două zile sunt disponibile începând de vineri, 16 decembrie 2022, de la ora 14:00 pe summercity.ro și iaBilet.ro cu prețuri early bird pentru o perioadă limitată.

Organizatorii anunță că nu vor exista bilete doar pentru o zi.

Robbie Williams este cel mai mare entertainer al erei sale. Artistul revine la București după show-ul sold out din Piața Constituției din anul 2015. Festivalierii vor avea ocazia în 2023 să asculte, live, hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You”, dar și multe altele într-un concert „full length”.

Sam Smith vine pentru prima dată la București. Este unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. În Piața Constituției vor răsuna „I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite, iar piesa va fi prezentă pe următorul său album, „Gloria”, album care va fi lansat în 2023 și de pe care se vor auzi câteva piese la București, într-un concert complet „full length”.

Biletele

Biletele de două zile pot fi achiziționate de pe summercity.ro și iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 de lei, iar numărul biletelor este limitat. Ulterior prețurile vor crește de la 499 până la 669 lei în ziua spectacolului.
  • Golden Circle (în picioare): 839 de lei, iar numărul biletelor este limitat. Ulterior prețurile vor crește de la 999 lei până la 1.119 lei până în ziua spectacolului.
  • VIP (cu loc în tribună): 1.679 lei – în Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile.

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram, în colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.

Cookies