BAZAR

ROBBIE WILLIAMS, concert la București. Unde va concerta superstarul britanic

ROBBIE WILLIAMS, concert la BUCUREŞTI. „Robbie Williams, sigur va veni la Bucureşti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic. Aşteptăm decizia managementului”, a spus Sorina Burlacu la ZF LIVE.

„Concertul nu va fi organizat pe Arena Naţională, ci în Piaţa Constituţiei, managementul lui a solicitat locaţia”, a mai spus Sorina Burlacu.

ROBBIE WILLIAMS CONCERT BUCUREŞTI.  Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie, în aceeaşi perioadă în care fostul său grup Take Take a debutat pe primul loc în topul britanic cu albumul „III”. Noul material discografic al cântăreţului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului său.

ROBBIE WILLIAMS CONCERT BUCUREŞTI. ROBBIE WILLIAMS, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

ROBBIE WILLIAMS CONCERT BUCUREŞTI. În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button