ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Cât costă biletele la CONCERTUL ROBBIE WILLIAMS

de:
24 feb. 2015
0 Afișari
ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Cât costă biletele la CONCERTUL ROBBIE WILLIAMS

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Biletele au fost puse in vanzare marti, la ora 16.00, si sunt disponibile prin reteaua Eventim (in magazinele Germanos) si online, pe eventim.ro, au anuntat organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment, conform stirileprotv.ro.

Pretul acestora difera in functie de categorie. In cazul tichetelor pentru normal circle exista o perioada promotionala de doua saptamani, cand pot achizitiona 8.000 de bilete la pretul de 140 de lei (plus taxe), urmand ca pretul acestora, ori dupa epuizare, ori dupa cele doua saptamani, sa fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, vor fi puse in vanzare bilete la golden circle – 430 de lei (plus taxe), diamond circle – 530 de lei (plus taxe) si tribune VIP – 630 de lei (plus taxe).

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, a precizat ca publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment si ca se asteapta la incasari foarte bune, incepand de marti, cand biletele sunt puse in vanzare.

Prezent la eveniment, Marcel Avram a spus ca au incercat sa faca in asa fel incat biletele sa aiba preturi accesibile pentru toata lumea. De asemenea, acesta a mentionat ca show-ul lui Robbie Williams este o productie foarte scumpa si a fost posibila in Romania si cu ajutorul sponsorilor.

Unul dintre cei mai mari artisti ai vremurilor noastre vine la noi in tara si speram sa avem vreme buna, de aceea am ales luna iulie. Sa fim pozitivi si sa ne bucuram de show”, a declarat Marcel Avram, la conferinta de presa.

Organizatorii promit ca show-ul de la Bucuresti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic al starului.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams il sustine in 2015. Turneul „Let Me Entertain You” debuteaza pe 25 martie, la Madrid, si va mai include show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai).

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Seria de concerte va include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams. Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum „Angels” si „Millennium” si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau „Rudebox” a fost lansat in 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

Cookies