BAZAR

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. 21.500 de bilete, vândute în 90 de minute

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Biletele au fost puse în vânzare marţi, la ora 16.00. In conditiile in care organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment, au anuntat ca au scos la vanzare 8000 de bilete la pretul promotional, rezulta ca toate acestea s-au vandut in cateva minute. Biletele de 189 lei au aparut ca fiind indisponibile, in mai multe randuri.

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Sunt puse la vanzare bilete la golden circle – 430 de lei (plus taxe), diamond circle – 530 de lei (plus taxe) si tribune VIP – 630 de lei (plus taxe). 

 „Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie. Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show”, a declarat Marcel Avram, la conferinţa de presă.

ROBBIE WILLIAMS, CONCERT LA BUCUREȘTI. Detalii despre preturile biletelor ramase in vanzare, de unde pot fi cumparate si ce surprize pregateste Robbie Williams pentru concertul de la Bucuresti aflati de pe Showbizreport.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button