Roata mare din Parcul Herăstrău se demolează: Veche de peste 50 de ani, nesigură și fără autorizație

de:
28 apr. 2014
6 Afișari
Roata mare din Parcul Herăstrău se demolează: Veche de peste 50 de ani, nesigură și fără autorizație

Roata mare din Parcul Herăstrău, dar și celelalte aparate din mini-parcul de distracții din Parcul Herăstrău sunt demolate, începând de luni. Roata mare funcționează în această locație din 1952. De altfel, reprezentanții Primăriei Capitalei spun că roata este veche și pune în pericol copiii care se dau în ea, dar și că parcul de distracții nu ar mai avea actele necesare de funcționare.  

Iată precizările Primăriei CApitale referitoare la acest caz:

„În vederea înfrumuseţării şi modernizării zonei de agrement din Parcul Herăstrău – „Roata Mare, inspectorii Primăriei Municipiului Bucureşti au inceput astazi,28 aprilie 2014, desfiinţarea instalaţiilor de agrement amplasate în zona sus menţionată, respectiv: Roata Mare, cursă de cai, pistă maşinuţe, trambuline, etc. şi a construcţiilor cu caracter provizoriu aparţinând S.C. DINO PARK INVEST S.R.L., societate care în calitate de proprietar şi administrator nu deţine nici un document legal de amplasare a acestora pe terenul aparţinând domeniului public al municipiului Bucureşti din Parcul Herăstrău – parc cu regim de ansamblu monument istoric.
Facem precizarea că instalaţia de agrement „Roata Mare”, aparţinând S.C. DINO PARK INVEST S.R.L. are o vechime de peste 50 de ani şi o uzură fizica ridicată, iar instalaţiile de agrement preluate de la fosta societate comercială AGREMENT S.A. au o vechime de peste 30 de ani, unele dintre ele nefiind în stare de funcţionare.
Locaţia eliberată va avea aceeaşi destinaţie ca în prezent, respectiv loc de joacă pentru copii.”

Cookies