Roata cu un milion de lumini din West Side Christmas Market a pornit! Cât costă o tură cu panoramica de la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

30 nov. 2022
4377 Afișari
Roata cu un milion de lumini din West Side Christmas Market a pornit! Cât costă o tură cu panoramica de la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei
Roata cu un milion de lumini din West Side Christmas Market a pornit! Cât costă o tură cu panoramica de la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei | Sursă foto: Facebook-PS6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că începând de astăzi, 30 noiembrie, bucureșteni se pot da în roata panoramică ce a fost instalată în târgul de Crăciun „West Side Christmas”. Acesta are o înălțime de 33 de metri.

Roata panoramică din Târgul de Crăciun „West Side Christmas” a fost pornită

Administrația publică din Sectorul 6 le transmite bucureștenilor că începând de astăzi și până la finalul târgului de Crăciun din „West Side Christmas” se pot bucura de priveliștea oferită de roata panoramică montată în Parcul Drumul Taberei.

Acesta are o înălțime de 33 de metri și a fost decorată cu nu mai puțin de un milion de luminițe. Acestea au fost montate atât pe gondole, cât și pe spițele roții.

De asemenea, pe măsură ce gondolele se învârt, luminițele își schimbă culorile, oferind un spectacol de lumini. Acestea oscilează între roșu, verde, albastru, galben și alb.

„E super experiență, iar Parcul Drumul Taberei se vede tare frumos”, a transmis o familie pentru PS6, după prima tură cu roata panoramică din târg.
Parcul Drumul Taberei văzut din roată
Parcul Drumul Taberei văzut din roată | Sursă foto: Facebook-PS6

Cât costă o tură și care este programul

Primăria Sectorului 6 a transmis care va fi programul de funcționare pentru roata panoramică instalată în târgul de Crăciun.

Astfel că, roata va funcționa zilnic, intre orele:

  • 12:00 – închiderea târgului. 

Prețul unui bilet pentru o plimbare cu panoramica din Parcul Drumul Taberei este de 25 de lei, iar copiii cu o înălțime mai mică de 70 de cm au accesul gratuit.

Este IMPORTANT de știut: Copiii cu vârste de sub 8 ani, ori cu o înălțime mai mică de 120 de cm, pot urca în roata panoramică DOAR însoțiți de un adult.

Roata a fost adusă pe teritoriul României din Rostock, Germania. Aceasta este considerată una dintre cele mai rezistente roți de acest fel din întreaga lume.

Roata panoramică pe timp de noapte
Roata panoramică pe timp de noapte | Sursă foto: Facebook-PS6
Cookies