BAZAR

„Roaba de cultură” se răstoarnă în Parcul Herăstrău, în weekend VEZI PROGRAMUL

În weekendul 9 – 10 iulie 2011, în zona Pescăruş din parcul Herăstrău va avea loc lansarea proiectului „Roaba de cultură”, care oferă în mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber în natură.

În cadrul evenimentului pot fi urmărite spectacole de teatru, proiecţii de film, concerte de muzică clasică, alături de cursuri gratuite de dans şi de olărit.

Programul evenimentelor din perioada 9-10 iulie este:

Ora Ziua Ce
20.00 Vineri, 9 iulie Concert Merci Band
22.00 Outdoor lounge music
10.00 Sambata, 10 iulie Lecturi in iarba de la Nemira
Web ‘n’ grass de la Orange
11.00 Concurs Show off your bike
17.00 Atelierul de olarit – FiorArte
18.00 Concert Cuantune
22.00 Outdoor lounge music
11.00 Duminica, 11 iulie Spectacol pentru copii – Trupa Omidee
12.00 Cursuri de pictura pentru copii
17.00 Spectacol de papusi – trupa Hai Hui
18.00 Concert muzica clasica
21.00 Outdoor lounge music

Proiectul este organizat de Asociaţia Green Revolution în parteneriat cu Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB).

Proiectul se desfăşoară pe pajistea din zona Pescăruş, până pe data de 15 octombrie 2011, şi propune publicului concerte de muzică clasică, electronică, cursuri de dans, ateliere de pictură şi olărit şi diverse activităţi sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru şi se vor realiza proiecţii de filme în parteneriat cu institutele culturale.

De asemenea, pasionaţii de lectură vor putea închiria cărţi, pe care le vor putea citi într-un spaţiu special amenajat. Cei care vor dori să continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cărţii pentru 24 de ore.

Conform organizatorilor, zona „Roaba de cultură” beneficiază de acces Wi-Fi gratuit.

Persoanele care doresc să participe la orele de dans, pictură, olărit sau sport pot face o rezervare, în prealabil, direct pe internet la adresa roabadecultura@greenrevolution.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button