BAZAR

Concert Jazz, Pilates, filme, concert de muzicuţă, Combat Force la „Roaba de cultura”, în weekend. Eveniment recomandat de B365

Programul weekendului 9-11 septembrie 2011 la ,,Roaba de cultura” este:

Vineri

19:00 Combat force cu instructorul Costin Bucura

Sambata

10:00  Pilates cu instructorul Elena Stoikova

19:00 Concert de muzicuta: Marcian Petrescu & Trenul de noapte

21:00 Proiectie de filme scurt-metraj, regizori romani

Duminica

19:00 Concert Aleka Jazz Trio (voce, pian si bas)

21:00 Proiectie de filme scurt-metraj, regizori romani

Evenimentele vor fi desfasurate cu sprijinul Ciuc, E-ON, Cumpana, World Class, Biblioteca Metropolitana, Nemira, Lipton, Metropotam, Zile si nopti, inparc.ro, b365.ro, calendarevenimente.ro si divahair.ro.

Prin “Roaba de cultura” ne-am dorit sa aducem cultura in natura, acolo unde sunt oamenii si sa venim cu o alternativa la petrecerea timpului liber prin muzica, dans, pictura sau teatru. Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punti prin intoarcerea la valori, la cultura si dialog. „Roaba de cultura” este un exercitiu pe care fiecare dintre noi il poate face”, a spus Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.

Proiectul„Roaba de cultura” ofera in mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber in natura.

Pana pe 15 octombrie 2011, proiectul, desfasurat intr-un spatiu multifunctional din Parcul Herastrau, pe pajistea din zona Pescarus, propune publicului concerte de muzica clasica, electronica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit si diverse activitati sportive. De asemenea, vor fi prezentate piese de teatru si se vor realiza proiectii de filme in parteneriat cu institutele culturale.

Pasionatii de lectura vor putea inchiria carti, in mod gratuit, pe care le pot citi numai in spatiul amenajat. Cei care vor dori sa continue lectura a doua zi pot face o rezervare a cartii pentru 24 de ore.

Zona ,,Roaba de cultura” beneficiaza de acces Wi-Fi gratuit.

Accesul in zona ,,Roabei  de cultura” este liber sapte zile pe saptamana, astfel: de luni pana joi, in intervalul orar 10 – 22.00 iar de vineri pana duminica, intre orele 10 – 02.

Pentru mai multe detalii: www.roabadecultura.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button