ROA @ The Mission Dance Weekend

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
ROA @ The Mission Dance Weekend

Se numesc Rise Of Artificial si au aparut in toamna lui 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard).

Premiera lor in FM s-a manifestat in dimineata de 10 noiembrie, avand ca esenta lansarea primului single intitulat “Ne Place”, single ce s-a auzit prima data pe Radio Guerrilla.

In prezent cei doi producatori lucreaza la un repertoriu de aproximativ 15 piese ce vor fi incluse pe viitorul material audio. In aceeasi discografie vor intra si piese anterioare semnate Junkyard, piese extrase de pe albumul “Arpegaut” ( Discobar, Ganduri Curate, Police Line etc. ) , toate acestea fiind reinterpretate intr-o maniera ROA.

Compozitiile sunt comune si separate, in functie de inspiratie. Bogdan, in prezent, semneaza regia videoclipului “Ne place” si va aduce un aport pe partea de visuals, iar Cezar nu va ezita nici de aceasta data sa nu ne incante cu binecunoscutele lui parti vocale.

Din mai 2011 un nou membru pe numele lui Cristian Negriuc raspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitara si sinteza tobelor live. Vocea, sintetizatoarele si chitara electrica ne vor incanta in concertele LIVE ce vor urma.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies