ROA, Space clinic, Westroot şi o super-proiecţie a unui concert The Killers, în Poiana Urbană

de:
05 aug. 2013
1 Afișari
ROA, Space clinic, Westroot şi o super-proiecţie a unui concert The Killers, în Poiana Urbană

Joi, pe 8 august, începând cu ora 20.00, îi vom admira pe cei de la Space clinic, iar de la ora 21.30, ne vom bucura de un super-concert ROA. Stilul abordat de cei de la Space Clinic este unul diversificat, pendulând între riff-uri alternative şi ritmuri hardcore, cu diferite influenţe muzicale. Iar ROA o să ne încânte cu o sonată în La Minor şi o să ne ajute să ne bucurăm cum se cuvine de un weekend grăbit de august.

Vineri, pe 9 august, la ora 20.30, vom putea urmări un concert Westroot.

Westroot este o formaţie de Country-Fusion, axată pe compoziţii proprii, cu elemente din: country, western, rock, blue-grass, soft-rock, blues, funk, ethno, jazz-rock şi progressive.

Iar de la ora 21.30 veţi putea urmări o super-proiecţie a unuia dintre cele mai de succes concerte The Killers: „Live from the Royal Albert Hall”. Organizatorii vă aşteaptă cu răcoare, băncuţe, bere rece şi multe surprize.

Sâmbăta, 10 august, de la ora 21.00, Danaga ne va povesti cum are n-aripi. Danaga înseamnă Daniel Aga- un artist care îşi descrie muzica ca „homemade hard listening electronic”. Primul său album, „Am n-am aripi”, este o colecţie de poveşti despre omul contemporan.

La ora 22.00 îi vom putea aplauda pe Silent Strike şi Kazi Ploae. În luna martie a acestui an, aceştia au lansat împreună EP-ul Silent Regis, iar sâmbătă ne vor încânta cu un sound atipic şi complex.
Duminică va fi o zi magică! Rothini revine în Poiană cu un număr special de magie, la ora 20.30, iar Trupa Obligo cu unul de improvizaţie.

Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, este un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în capitală.

Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoara în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociaţia Art Laboratoire, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti prin ArCuB, 360 Revolution şi The Institute, finanţat de Ministerul Culturii.

Cookies