RO-Wine, Festivalul Internațional al Vinului din România, va fi organizat în clubul Fratelli din București

26 mai 2021
67 Afișari
RO-Wine, Festivalul Internațional al Vinului din România, va fi organizat în clubul Fratelli din București

Festivalul Internațional al Vinului din România, RO-Wine, se va organiza în clubul Fratelli din București în această toamnă.

Clubul Fratelli va găzdui RO-Wine, Festivalul Internațional al Vinului din România, un eveniment dedicat vinurilor premium și superpremium, profesioniștii din domeniu urmând să aibă accesul gratuit.

Festivalul va aduna antreprenori din HoReCa, profesioniști din domeniu, colecționari și iubitori de vin.

RO-Wine va include crame din România, Europa și alte regiuni viticole din lume.

Evenimentul va avea loc în zilele de 18 și 19 septembrie.

Accesul profesioniștilor – proprietari, somelieri, barmani, reprezentanţi – din domeniul HoReCa este gratuit.

„Este un moment pe care îl aşteptam de aproape un an şi jumătate. În condiţiile în care piaţa HoReCa a fost paralizată atâta vreme, cred că un festival ca RO-Wine este o punte către relansarea de care avem cu toţii nevoie. Trebuie să interacţionăm, să ne revigorăm vechile parteneriate şi să descoperim unele noi, dar mai ales trebuie să ne reobişnuim să împărţim un pahar de vin cu oamenii importanţi pentru noi. Am ales să organizăm festivalul în septembrie pentru a putea garanta că vom oferi acelaşi standard de organizare şi participare cu care i-am obişnuit pe vizitatorii şi participanţii de până acum. Este al cincilea an de RO-Wine, adică o adevărată aniversare a lumii vinului, şi totul trebuie să fie perfect! Şi va fi perfect!”, a spus Marinela Ardelean, co-organizator al festivalului.

Mai multe detalii legate de participanți, parteneriate, ambasadori, lista de evenimente și masterclass-uri vor fi anunțate în perioada următoare.

Cookies