RO-Alert București. Și la voi au urlat telefoanele iar?

06 oct. 2021
308 Afișari
RO-Alert București. Și la voi au urlat telefoanele iar?
RO-Alert București. Și la voi au urlat telefoanele iar?

Mesaj RO-Alert în București. Cum stați cu pulsul după ce ați primit „Alerta Extremă” din partea autorităților? Nouă ne-au tremurat mâinile pe tastatură. Și la voi au urlat telefoanele iar?

RO-Alert București. Și la voi au urlat telefoanele iar? Autoritățile au emis un mesaj pentru locuitorii Capitalei. „Alerta Extremă” așa cum are titlul, a fost emisă miercuri, 6 octombrie, la ora 14:25.

RO-Alert București

Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul ministerului Afacerilor Interne, a emis miercuri, 6 octombrie 2021, la ora 14:25, o avertizare prin intermediului sistemului RO-Alert.

Bucureștenii au sărit de pe scaune la auzul alertei, mai puțin norocoși au fost cei care se aflau în pauza de masă, ne imaginăm noi (neplăcut să-ți sară lingura din mână și să-ți ajunga ciorba pe telefon).

Recomandăm și: Masca redevine obligatorie pe stradă în București? DA, spune un ordin ministerial dat astăzi

Și la voi au urlat telefoanele iar?

Bucureștenii sunt sfătuiți să se vaccineze „ACUM” împotriva covid-19. De asemenea, în contextul creșterii accelerate a ratei de incidență, oamenii sunt sfătuiți să se informeze din surse oficiale, dar și să respecte măsurile imuse de autorități. Se arată în alerta emisă de DSU.

Mesajul integral emis prin sistemul RO-Alert pentru București.

Mesaj RO-Alert, miercuri, 6 octombrie 2021. Sursă foto: B365, captură ecran.

Tot miercuri, ministerele Sănătății și cel al Afacerilor Interne, au semnat un Ordin comun prin care masca devine obligatorie în spațiile publice deschise, în localitățile/județele unde rata de infectare depășește 6 la mia de locuitori. Ordinul comun urmează să fie publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Rata de infectare din București a ajuns miercuri, 6 octombrie 2021, la 10,93 la mia de locuitori, potrivit informațiilor oficiale transmise de DSP București. În Sectorul 1, rata de infectare a depășit pragul de 12 la mia de locuitori, în schimb, rata de incidență din Sectorul 3 este cea mai scăzută: 8,96 la mia de locuitori. De asemenea,la nivel național s-au înregistrat 14.744 de noi cazuri de persoane infectate cu covid-19, dintre acestea, în Capitală, s-au înregistrat 2.445 de noi cazuri.

Recomandăm și: Rata de infectare din București se apropie de 11 la mie. Situația pe sectoare

Cookies