Ritualul cu cătușe pentru vrăjitoarea din București care, desigur, vrăjea clienți la prețuri magice

09 iun. 2022
256 Afișari
Ritualul cu cătușe pentru vrăjitoarea din București care, desigur, vrăjea clienți la prețuri magice
Ritualul cu cătușe pentru vrăjitoarea din București care, desigur, vrăjea clienți la prețuri magice | Sursă foto: Pexels

Agenții din cadrul Direcției Generale de Poliția a Municipiului București au reținut o femeie ce pretindea că este vrăjitoare, profitând astfel de naivitatea anumitor persoane ce îi ofereau bani și alte bunuri în schimbul serviciilor.

Vrăjitoare din București, prinsă de polițiști

Polițiștii din București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au reținut o așa zisă vrăjitoare din Capitală, conform Antena 3.

Femeia presata servicii contra cost pentru diverși clienți ce credeau că aceasta îi poate ajuta prin ritualurile „magice” făcute.

Polițiștii au făcut percheziții la domiciliul acesteia aflat în Sectorul 1 al Bucureștiului. De asemenea, anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele femeii, pentru comiterea infracțiunii de înșelătorie prin vrăjitorie.

Femeia activa în mediul online

Anchetatorii au transmis că din datele și probele ce au fost administrate în această cauză, a rezultat suspiciunea rezonabilă că femeia a practicat „vrăjitorie”, pentru a păcăli persoanele credule, în perioada martie – iunie 2022.

Aceasta activa în principal în mediul online, primind diferite sume de bani de la cei ce doreau să beneficieze de serviciile ei.

Pretinzând că a făcut mai multe ritualuri de magie, femeia a convins persoana vătămată să îi dea mai multe sume de bani, dar și diferite bunuri valoroase. În acest fel, aceasta i-a creat victimei un prejudiciu de circa 30.000 de euro, după cum informează anchetatorii.

Astfel de cazuri sunt des întâlnite în România, vrăjitoria fiind o metodă de înșelăciune foarte practicată în țara noastră.

Cea mai bogată vrăjitoare din țară este Sidonia, soția lui Marian Fabian, șeful clanului Fabian.

În anul 2014, aceasta a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită. Sidonia a încercat să influențeze completul de judecată, prin promiterea unor sume de bani, astfel încât soțul ei să nu fie închis.

Cookies