BAZAR

Ritmuri de horă pe muzică de taraf la RuralFest, 14 septembrie 2014, la București

RuralFest Bucureşti. De asemenea, în cadrul acţiunii RuralFest ce se va desfășura duminică în București vor putea fi vizitate miniferme de animale, ateliere de meşteşuguri tradiţionale, expoziţii cu vânzare, demonstraţii de gătit, o paradă a costumelor populare, dansuri folclorice, jocuri şi concursuri cu premii. Sărbătoarea se va încheia în ritmuri de horă pe muzică de taraf, se arată într-un comunicat remis redacției.

RuralFest Bucureşti. Comisarul european Dacian Cioloș consideră că evenimentul organizat duminică în Capitală, RuralFest, exprimă cel mai bine legătura dintre sat și oraș într-o perioadă în care urbanizarea se desfășoară tot mai accelerat, dar și faptul că la câțiva ani de la aderarea României la Uniunea Europeană ‘tradițiile din mediul rural nu sunt pe cale de dispariție’.

RuralFest Bucureşti. RuralFest este organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România, împreună cu partenerii săi, duminică, 14 septembrie, în intervalul 9:00 – 19:00. în Șoseaua Kiseleff, între Piaţa Victoriei şi Str. Arh. Ion Mincu.

RuralFest Bucureşti. Centrul Infoeuropa, în colaborare cu Direcţia Diplomaţie Publică, Culturală şi Ştiinţifică şi Direcţia Relaţii Consulare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti şi A.N.P.C.P.P.S.R. – InfoCons., participă, la invitaţia Reprezentanţei Comisiei Europene în România, în data de 14 septembrie 2014, la RuralFest, un eveniment care îşi propune să aducă în atenţia bucureştenilor satul românesc.

RuralFest Bucureşti. Fiind parte din campania de comunicare „Politica Agricolă Comună – Pentru rădăcini mai puternice”, care se desfăşoară în cele 28 de state membre ale UE, cu scopul restabilirii legăturilor dintre orășeni şi mediul rural – ca sursă de hrană, locuri de muncă, dezvoltare rurală şi mediu – Reprezentanţa Comisiei Europene în România îşi propune să demonstreze importanţa alegerilor făcute de cumpărători pentru dezvoltarea unei agriculturi durabile, care furnizează nu doar alimente sănătoase, ci şi un management responsabil al resurselor naturale şi protecţia mediului înconjurător.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button