ARHIVA B365

Ritm lent pe A3 între Str. Petricani şi Str. Popasului. Şanse mici de finalizare a lucrării în 2018

„Astăzi am filmat ciotul de 3,3 km al Autostrăzii A3 între Str. Petricani şi Str. Popasului din Bucureşti. Din păcate, ritmul este foarte lent, existând şanse ca acest tronson (început în 2016) să nu se finalizeze nici în acest an! Deşi vremea este perfectă pentru execuţia accelerată a tuturor tipurilor de lucrări, slaba mobilizare a constructorului este în perfectă concordanţă cu alocarea bugetară insuficientă pentru 2018”, spun reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Potrivit acestora, se lucrează „timid” la armarea plăcii de suprabetonare la podul peste Valea Şaulei şi la pasajul peste calea ferată Bucureşti-Constanţa, şi la ridicarea ultimelor grinzi şi la relocarea unor utilităţi.

„Şantierul este, însă, îngheţat pe porţiunea cea mai întârziată, între podul peste calea ferată şi Str. Popasului, acolo unde trebuie mutată o linie de curent care traversează autostrada la mică înălţime”, mai spun reprezentanţii Asociaţiei.

Aceştia solicită Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi reprezentanţilor Enel „să rezolve urgent ultimele probleme birocratice legate de relocarea stâlpilor de electricitate”.

„În plus, cerem oficialilor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să monitorizeze cu atenţie avansul şi calitatea lucrărilor şi să ia măsurile contractuale care se impun”, încheie Asociaţia Pro Infrastructură. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button