ARHIVA B365

Risc major de prăbuşire a carosabilului în Bucureşti. Apa Nova a făcut ANUNŢUL

Agravarea situaţiei prin prăbuşirea în interior a peretelui stâng a colectorului, din cauza cavernei (formate la exteriorul colectorului), ce are o înălţime de aproximativ 4 metri (aproape de nivelul carosabilului) cu un con de aproximativ 1,5 m diametru a impus intervenţia de urgenţă a echipelor Apa Nova Bucureşti şi închiderea porţiunii de bandă din zona avariată, pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.

Menţionăm că această cavernă este poziţionată în zona intersecţiei Corneliu Coposu cu Str. Sf. Vineri, în apropierea liniilor de tramvai, existând un risc major de prăbuşire a carosabilului cu trafic intens.

Aşteptăm eliberarea autorizaţiei de construcţie pentru a putea reabilita întregul colector de pe Corneliu Coposu. Toate echipamentele şi utilajele sunt pregătite, inspecţia făcându-se cu echipament robotizat, la fel cum s-a procedat şi în cazul avariei de pe Ştefan cel Mare, de la începutul acestei luni, urmând să se închidă toată banda 1 de circulaţie„, spun reprezentanţii companiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button