Risc de surpare în București, pe Calea Vitan: Brigada Rutieră anunță restricții temporare de circulație, valabile până la 1 iulie

27 iun. 2024
8675 afișări
Risc de surpare în București, pe Calea Vitan: Brigada Rutieră anunță restricții temporare de circulație, valabile până la 1 iulie
Risc de surpare în București, pe Calea Vitan: Brigada Rutieră anunță restricții temporare de circulație, valabile până la 1 iulie. Sursa foto: captură ecran Google Maps/B365.ro

Pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii, se intervine pentru reabilitarea sistemului de termoficare și pentru preîntâmpinarea riscului de surpare.

Astfel că, Brigada Rutieră București anunță restricții temporare de circulație, de vineri, 28 iunie și până luni dimineață, 1 iulie.

Risc de surpare pe Calea Vitan, restricții temporare de circulație

Restricții temporare de trafic în Municipiul București, anunță Brigada Rutieră, potrivit informațiilor transmise de Info Trafic România pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov ⚠️”.

Brigada Rutieră anunță restricții de circulație pe Calea Vitan, între Strada Lunca Banului și Bulevardul Energeticienilor, pe sensul de mers dinspre Splaiul Unirii, pentru a permite deschiderea un șantier pentru reabilitarea sistemului de termoficare (țevile din zonă fiind într-un stadiu avansat de degradare), dar și pentru preîntâmpinarea riscului surpării.

Aceste restricții de circulație sunt temporare și sunt valabile în intervalul 28 iunie 2024, ora 21:00 – 01 iulie 2024, ora 05:00.

În intervalul menționat mai sus, mașinile nu pot trece pe Calea Vitan, între Strada Lunca Banului și Bulevardul Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii.

Traficul rutier va fi deviat pe un traseu ocolitor, prin Strada Lunca Banului – Bulevardul Energeticienilor.

Pentru executarea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare, având în vedere gradul avansat de deteriorare a rețelei și pentru preîntâmpinarea riscului surpării, în perioada 28 iunie a.c., ora 21:00 – 01 iulie a.c., ora 05:00, se va restricționa circulația vehiculelor pe Calea Vitan, între Str. Lunca Banului și Bd. Energeticienilor, pe sensul dinspre Splaiul Unirii, urmând ca traficul să fie deviat pe un traseu ocolitor, prin Str. Lunca Banului – Bd. Energeticienilor, au transmis autoritățile.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficient de mare între autovehicule, astfel încât să frâneze în condiții de siguranță, dar și să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare și semnalele polițiștilor rutieri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies