Risc de surpare a șoselei, au fost impuse restricții de circulație. Avarie la rețeaua de apă în intersecția dintre Iuliu Maniu și Vasile Milea

24 nov. 2021
1197 Afișari
Risc de surpare a șoselei, au fost impuse restricții de circulație. Avarie la rețeaua de apă în intersecția dintre Iuliu Maniu și Vasile Milea
Risc de surpare a șoselei, au fost impuse restricții! Avarie la rețeaua de apă în intersecția dintre Iuliu Maniu și Vasile Milea. sursa foto: captura google Maps

O avarie la rețeaua de apă apărută în intersecția dintre Iuliu Maniu și Vasile Milea pune în pericol participanții la trafic care trec prin zonă. Aseară au fost impuse restricții de circulație după ce a apărut un risc de surpare a șoselei.

Probleme în traficul din București, după ce a apărut un risc de surpare a carosabilului chiar la intersecţia bulevardelor Iuliu Maniu şi Vasile Milea din Sectorul 6 din Capitală. Începând de marți au fost impuse noi restricţii de circulaţie în această zonă.

Risc de surpare din cauza unei avarii la rețeaua de apă din zonă

O avarie apărută recent la la rețeaua de apă din intersecția Bd. Iuliu Maniu și Bd. G-ral Vasile Milea, din Capitală, ar putea pune în pericol circulația rutieră din zone. Autoritățile au descoperit scurgeri considerabile care pot duce la surparea carosabilului. Recent, Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat noi restricții de circulaţie în zona respectivă.

Anunțul Brigăzii Rutiere după descoperire

Brigada Rutieră a transmis că în cursul zilei de marți, în timpul unor lucrări de modernizare a liniei de tramvai din intersecția respectivă, adică între Bd. Iuliu Maniu – Bd. G-ral Vasile Milea, s-a constatat existența unei avarii majore la rețeaua primară de apă. Muncitorii au descoperit scurgeri considerabile care pot conduce la surparea carosabilului în această intersecție.

Restricții de circulație pe Iuliu Maniu

Astfel, Poliția a decis să impuno o serie de restricții de circulație pe banda 2 a bd-ului Iuliu Maniu, pe sensul de ieșire din București, în vederea remedierii situație. În acest context, având în vedere faptul că în intersecție sunt deja instituite restricțiile privind modernizării liniei de tramvai de pe Bd. G-ral Vasile Milea, s-a identificat ca soluție de asigurare a fluenței urmatoarea configurație:

  • pe Bd Iuliu Maniu (sensul de ieșire), se va asigura intrarea în intersecție pe două benzi de circulație – pe sensul de intrare, cu 25m înainte de intersecție, se va restricționa prin intermediul balizelor banda destinată virajului la stânga de pe bd.
  • Iuliu Maniu către Podul Basarab, astfel încât centrul intersecției să fie menținut liber. Execuția va începe începând cu ora 00.00, iar termenul estimat pentru finalizare este data de 26 noiembrie.

Ce trebuie să facă șoferii

De asemenea, începând de marți, Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu atenție și să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță. Mai mult, aceștia trebuie să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

În același timp, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate ori la culoarea verde a semaforului destinat acestora și să folosească pasarele pietonale acolo unde este cazul şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

Cookies