Ringo, papagalul dat dispărut în București la jumătatea lunii octombrie, s-a întors la familia sa. Stăpânul le-a mulțumit tuturor persoanelor care s-au implicat în găsirea lui

31 oct. 2023
939 Afișari
Ringo, papagalul dat dispărut în București la jumătatea lunii octombrie, s-a întors la familia sa. Stăpânul le-a mulțumit tuturor persoanelor care s-au implicat în găsirea lui
Ringo, papagalul dat dispărut în București la jumătatea lunii octombrie, s-a întors la familia sa. Stăpânul le-a mulțumit tuturor persoanelor care s-au implicat în găsirea lui. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 2/ Szabo Mirel-Alexandru

Ringo, papagalul dispărut la mijlocul lunii octombrie prin București, a revenit la familia sa. Stăpânul le-a mulțumit tuturor persoanelor care au contribuit la găsirea lui.

„Vă mulțumim, sunteți minunați”

Ringo, papagalul „Marele Alexander” care a zburat de acasă pe data de 15 octombrie 2023, a fost găsit și s-a întors la familia sa. Stăpânul său a făcut anunțul pe pagina de Facebook „Ești din Sectorul 2”, acolo unde le-a și mulțumit tuturor oamenilor care i-au oferit informații sau au distribuit postarea.

Pasărea a revenit acasă, iar toată familia a fost foarte fericită să îl vadă, în special copiii.

Ringo a revenit acasă
Ringo a revenit acasă. Sursa foto: Facebook/ Ești din Sectorul 2/ Szabo Mirel-Alexandru

Ringo a revenit în familie, vă mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune, pentru tot efortul dumneavoastră, pentru fiecare up care a făcut ca postarea să rămână vizibilă, pentru toate sugestiile și încurajările, sunteți minunați!”

Stăpânul oferea recompensă persoanei care ar fi găsit papagalul

Inițial, atunci când stăpânul a postat anunțul dispariției pe rețelele de socializare, a precizat că va oferi o recompensă de 1.000 de lei persoanei care îi va găsi papagalul.

Ofer recompensă 1000 RON sau îi cumpăr alt papagal celui care îl găsește și vrea să îl păstreze, este parte din familie și nu îl putem înlocui cu alt animal, avem doi copilași care plâng după el de când a plecat!

Nu știm dacă acest lucru s-a mai întâmplat sau nu, pentru că nu a oferit detalii legate de cum a fost găsit Ringo.

Pasărea a dispărut la jumătatea lunii octombrie din Sectorul 2. Proprietarul a fost aproape de a-l recupera chiar în ziua dispariției, însă Ringo s-a speriat de o altă pasăre și a zburat.

Nu se cunoaște nici data în care a fost găsit papagalul, întrucât stăpânul a făcut doar un update la postarea inițială.

Te-ar putea interesa și:

Cookies