ȘTIRI

Richard Clayderman va concerta în București. Cât costă biletele

Organizatorii, Phoenix Entertainment, promit publicului un spectacol grandios al celui mai popular pianist al momentului.

„Richard Clayderman va încânta spectatorii cu armonia emanată de sunetul pianului său într-un eveniment ce nu va fi uitat cu ușurință de publicul român. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Cameratei Regale, întregul spectacol fiind condimentat de percuționistul Daniel Ciampolini. Prince of Romance, aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflată în inimile tuturor ascultătorilor săi şi care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări”, informeaza compania intr-un comunicat de presa.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci şi prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină, cucerite în urma înregistrărilor a peste 1300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.

Concertul va avea loc, pe 19 martie, la ora 20.00, la Sala Palatului. Biletele sunt disponibile la prețurile de 400, 300, 200, 140 și 95 lei, în rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online prin www.eventim.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button