SMART CITY

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015: Rezultatele la simulări, publicate pe 6 martie, la școli

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015:

La simularea evaluării naționale au fost așteptați să participe aproximativ 200.000 de elevi de clasa a VIII-a din toată țara, dintre aceștia peste 12.000 fiind din București, informează Agerpres.ro.

Probele la simularea evaluării naționale s-au desfășurat în zilele de 23 februarie — Limba și literatura română, 24 februarie — Matematică, iar elevii aparținând minorităților naționale au susținut și proba la Limba maternă în data de 25 februarie.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015:

Potrivit metodologiei aprobate de MECȘ, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și în consiliul profesoral.

Simulările au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, respectiv ale unui examen de bacalaureat național și optimizarea rezultatelor obținute de elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale/ liceale, precizează MECȘ.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015:


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button