SMART CITY

REZULTATE SIMULARE BAC 2014: Vineri, 14 martie, vor fi anunţate REZULTATELE LA SIMULARE BAC 2014

REZULTATE SIMULARE BAC 2014: Analizele efectuate până la această dată arată că elevii clasei a XII-a au obţinut note peste 5, astfel: 52,8% la Limba română, 67,78% la Limba maternă, 42,51% la proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) şi 53,92% la proba la alegere a profilului.

Situaţia pentru clasa a XI-a se prezintă astfel: la proba de Limba română – 44,22% dintre elevi au luat note peste 5, la proba pentru Limba maternă – 62,42%, iar la proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie) – 36,32%.

Rolul simulărilor este de a arăta nivelul de pregătire şi să determine elevii să muncească mai mult, consideră ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014: El a mai spus că a avut o videoconferinţă cu toţi inspectorii şcolari şi că i-a rugat să înceapă discuţiile cu directorii de şcoli.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014: Remus Pricopie declara, săptămâna trecută, că este nemulţumit de rezultatele de la simularea evaluării la clasa a VIII-a, pentru că subiectele se puteau rezolva uşor, dacă elevii s-ar fi pregătit.

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014:  „Eu sunt optimist, chiar dacă sunt nemulţumit de rezultatele acestei simulări, o să vedem şi la bacalaureat ce se întâmplă (…) Cred că vom reuşi să remediem. Sigur, nu mă aştept la un rezultat spectaculos în vară, dar important este ca încet, gradual, să ajungem la rezultate mai bune”, a precizat Pricopie, conform Rtv.net.

Doar 48,8 la sută dintre elevii de clasa VIII-a prezenţi la simularea evaluării naţionale au obţinut medii peste 5, respectiv 66,95 la sută la Limba română şi 30,4 la sută la Matematică, Ministerul Educaţiei recomandând efectuarea unor ore de pregătire.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2014, CLASA A XI-A

Disciplinele pentru care s-a organizat simularea probelor scrise ale examenului de BACALAUREAT național pentru elevii clasei a XI-a în anul școlar 2013-2014 sunt: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă (pentru elevii de la toate filierele, profilurile și specializările care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităților naționale), Matematică și Istorie.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2014, CLASA A XII-A

În cazul elevilor clasei a XII-a, disciplinele sunt: Limba și literatura română, Limba și literatura maternă, Matematică, Istorie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Logică, Argumentare și comunicare, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie.

REZULTATE BACALAUREAT SIMULARE 2014. Notele obținute de elevi la simularea evaluării naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a și la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național sunt analizate de fiecare unitate de învățământ în care s-au desfășurat simulările naționale din anul școlar 2013-2014, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la clasă, ședințe cu părinții, precum și în consiliul profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2014. Între 3 martie şi 9 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la Limba Română, Limba maternă, Matematică sau Istorie şi la proba la alegere a profilului. Vineri, liceeni vor afla ce note au obţinut la simulare. Ministerul Educaţiei a hotărât ca testările de la SIMULAREA BACALAUREAT 2014 să nu fie trecute în catalog.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button