ARHIVA B365

REZULTATE FINALE ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. S-au publicat listele candidaţilor ADMIŞI şi RESPINŞI

REZULTATE FINALE ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Poliţia Română a publicat listele finale cu rezultatele obținute de candidații înscriși, la concursul pentru ocuparea unui număr de 1853 posturi vacante de agenți, existente în statele de organizare ale Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, respectiv ale inspectoratelor de poliție județene, prin încadrare din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale.

VEZI AICI LISTELE FINALE PENTRU FIECARE JUDEŢ

UPDATE: ANGAJĂRI POLIŢIE. Anunţ important de la MAI: Posturile rămase neocupate vor fi scoase la concurs

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Poliţia Română a publicat luni, 16 mai, listele cu rezultatele la proba scrisă obținute de candidații înscriși, la concursurile pentru ocuparea unui număr de 1853 posturi vacante de agenți, prin încadrare directă, din sursă externă, respectiv pentru ocuparea unui număr de 47 posturi vacante de agenți de poliţie, prin reîncadrare.

Au fost declarați „Admis” la proba scrisă candidații care au obținut minimum nota 7. Candidații neprezentați au fost declarați „Respins”.

Luni, 16 mai, MAI anunţa că s-au încheiat concursurile pentru ocuparea a aproape 3.000 de posturi prin angajare din sursă externă sau prin reîncadrarea/rechemarea în activitate a polițiștilor, jandarmilor și pompierilor care au părăsit sistemul din motive neimputabile lor. În data de 14.05.2016 au fost susținute ultimele teste scrise.

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. În total, au susținut proba teoretică 7.615 candidaţi care au îndeplinit condiţiile de participare şi au promovat testele psihologice, vizitele medicale, respectiv probele sportive, preciza MAI, într-un comunicat de presă.

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs prin angajare din sursă externă 1.853 de posturi de agent de ordine publică, iar Inspectoratul General pentru Imigrări 20 de locuri.

Pentru ocuparea acestor posturi s-au înscris 26.155 candidați, însă după parcurgerea primelor etape ale concursului, testele scrise au fost susţinute numai de 6.934 de candidați pentru posturile din Poliția Română și 62 pentru locurile de la Imigrări.

Estimările MAi arată că la aceste structuri un număr de maxim 1.824 posturi vor fi ocupate (1.810 la IGPR și 14 la IGI), în perioada imediat următoare urmând să se deruleze procedurile de contestare, respectiv de validare.

ANGAJĂRI POLIŢIE 2016. Pentru reîncadrarea/rechemarea în activitate a foștilor polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și pompieri au fost scoase la concurs 1.107 posturi: 47 la Poliție, 450 în structurile pentru situații de urgență, 350 în cadrul Poliției de Frontieră, 250 la Jandarmerie și 10 în cadrul IGI.

La aceste concursuri s-au înscris 1.885 de foști angajați ai MAI. Ultima probă, cea a testului scris, a fost susţinută de 619 candidați, dintre care 259 pentru locurile din cadrul IGSU, 154 pentru IGJR, 139 pentru Poliția de Frontieră, 65 pentru Poliție și 7 pentru IGI. După afișarea rezultatelor preliminare se estimează că vor fi ocupate un număr de maxim 518 locuri (35 la IGPR, 129 la IGPF, 209 la IGSU, 143 la IGJR și 2 la IGI), rezultatele finale urmând însă să fie stabilite după procedurile de contestare și de validare.

 Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button