ARHIVA B365

REZULTATE EXIT-POLL TURUL DOI. ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Mesajele candidaților înainte de turul 2

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, REZULTATE EXIT-POLL, TURUL II. Candidatul din partea ACL la preşedinţia României a făcut un ultim îndemn înaintea turul doi al alegerilor, tur ce se va desfăşura duminică, 16 noiembrie, potrivit realitatea.net.

Victor Ponta a scris şi el un mesaj pe Facebook prin care încurajează prezenţa la urne:

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, REZULTATE EXIT-POLL, TURUL DOI.„Acum este nevoie ca fiecare dintre voi sa mearga maine la vot si sa isi aleaga presedintele. Iesiti la vot si amintiti-va de toate relele si umilintele prin care ati trecut in ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie sa se mai repete pentru niciun cetatean roman! Iesiti la vot si tineti cont ca Romania are astazi sansa istorica de a merge inainte, pe un drum bun, serios si prosper.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, REZULTATE EXIT-POLL, TURUL 2.Fiecare vot conteaza! Asigurati-va ca ii aveti alaturi pe prietenii vostri, pe membrii familiei: dati-le telefon, contactati-i pe Facebook si mergeti impreuna sa votati pentru o Romanie unita, pentru o Romanie puternica.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, REZULTATE EXIT-POLL, TURUL DOI. Doar prin votul nostru cat mai numeros vom produce schimbarea si dreptatea pana la capat! Asigurati-va ca victoria de maine va fi a noastra, a tuturor! Haideti cu totii la vot!”.

MESAJUL VIDEO transmis de Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, REZULTATE EXIT-POLL, TURUL II. „Dragi români, mergeți la vot! Votul vostru poate face diferența! Și înainte de a vota, puneți-vă întrebarea: „Vă merge mai bine de când este Victor Ponta prim-ministru?”, a scris Iohannis pe Facebook.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button