SMART CITY

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Elevii de clasa a VIII-a află vineri, 27 iunie REZULTATELE-EDU.RO

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 -EDU.RO: Conform calendarului anuntat de Ministerul Educatiei, REZULTATELE la Evaluarea Nationala sunt afisate VINERI, 27 IUNIE, pana la ora 16:00. Apoi, pana la ora 20:00, elevii nemultumiti de REZULTATE pot depune contestatii. Acestea vor fi rezolvate intre 28 si 30 iunie.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014 EDU.RO. Astfel, VINERI, pe 27 IUNIE absolvenții vor afla primele rezultate, de pe site-ul edu.ro.  Apoi, REZULTATELE FINALE vor fi afişate pe 1 IULIE.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014. Este primul an în care media de la Evaluarea Naţională are o pondere de 75% în media deADMITERE LA LICEU şi al treilea an în care examenul se desfăşoară în săli supravegheate cu camere video, ca la Bacalaureat.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2014. De notat ca, la simulare, aproape 70% dintre elevii de clasa a VIII-a nu au reusit sa ia nota 5 la Matematica, anul acesta. De asemenea, la Romana, 67% au luat note peste 5, in concluzie, mai putin de jumatate, 48,8% dintre candidati, au obtinut medii „de trecere” la acest prim examen de simulare organizat la nivel national.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO. Peste 166.000 de elevi au spus astăzi adio şcolii generale, odată cu încheierea ultimei probe a Examenelor Naţionale. Testul la Matematică, de care se temeau mulţi, s-a dovedit a fi mult mai accesibil.
  
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2014 EDU.RO.  Vineri adolescenţii vor afla primele rezultate şi după rezolvarea contestaţiilor se vor putea înscrie la liceu. În paralel, şi absolvenţii claselor a 12a sunt în plină febră a examenelor.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. REZULTATELE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației, EDU.RO, și pe B365.ro, imediat ce vor fi disponibile.

După afișarea REZULTATELOR LA EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014, pentru elevi urmează o altă perioadă grea: ADMITEREA LA LICEU 2014.

CALENDAR ADMITERE LA LICEU 2014:

4 – 8 iulie – Elevii absolventi de clasa a VIII-a completeaza fisele de inscriere alaturi de parintii lor, asistati de diriginti.

4 – 8 iulie – Se introduc in baza computerizata datele din fisele de inscriere.

5 – 9 iulie – Verificarea de catre parinti si candidati a fiselor editate de calculator, se corecteaza eventualele greseli in baza de date computerizata.

10 iulie – Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere judetene si de la cele din Bucuresti. In acelasi timp, se publica si transmite lista absolventilor care nu participa la repartizarea computerizata.

11 iulie – Transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene si de la cele ale municipiului Bucuresti la Centrul National de Admitere.

12 – 13 iulie – Verificarea si corectarea bazelor de date de catre Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene si ale municipiului Bucuresti, transmiterea modificarilor la Comisia Natonala.

14 iulie – Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor.

15 iulie – REPARTIZAREA COMPUTERIZATA in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2014 – 2015. 

16 iulie – Afisarea in unitatile de invatamant gimnazial a listelor cu absolventii repartizati proveniti din scolile respective si a listei cu locurile neocupate in unitatile din invatamantul liceal de stat din judet si municipiul Bucuresti.

16 iulie – Afisarea de catre fiecare unitate din invatamantul liceal a listei candidatilor repartizati in respectiva unitate.

17 iulie -25 iulie – Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care candidatii au fost repartizati.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2014, EDU.RO, 27 IUNIE


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button