SMART CITY

REZULTATE BAC 2013: Cine sunt elevii care au luat cele mai mari note şi de la ce licee sunt

REZULTATE BAC 2013: Primele 10 note la Bac 2013 din Bucureşti au venit de la licee cu renume. Prima în clasamentul notelor este Alina-Gabriela Negrea, din Colegiul Naţional Sfântul Sava, singurul elev care a luat nota 10 la toate probele de BAC şi are media 10,00. Colegiul Naţional Sf. Sava, cunoscut ca fiind printre cele mai bune licee din Capitală, a dat 6 din cele 10 cele mari MEDII LA BAC din Bucureşti. 

REZULTATE BACALAUREAT 2013 EDU.RO Bucureşti

Pe locul 2 în topul celor mai mari medii se află CIUPRINA F. ANDREEA, elevă tot la Sf. Sava. Ea a luat media 9,95. La egalitate, cu aceleaşi medie, se află şi COSTACHE V.G. ANA, elevă la Colegiul Naţional Mihai Viteazu. 

Pe locul 3 în topul celor mai mari medii se află cinci elevi care au promovat examenul maturităţii cu media 9,93. Aceştia sunt IOAN C. MADALINA-ALEXANDRA, LUNGU M. DAIANA-PATRICIA, de la Sf. Sava, SERBAN S.V. VICTOR de la C.N. Gh. Lazăr, VISINESCU D. NICOLETA – MARIANA de la C.N. Iulia Haşdeu şi VLADOIU S AURA – OLGUTA – STEFANIA de la C.N. Matei Basarab. 

Rezultatele de la BAC 2013

Pe locul 4 în topul celor mai mari medii se află SGARCITU B. MARIA, elevă la C.N. Sfântul Sava, care a avut media 9,91.

Pe locul 5 în topul celor mai mari medii se află MARIN A. ALINA-CRISTINA şi  RACEANU C. LAURA-ELENA, eleve la C.N. Sf. Sava, la fel ca RICU A. ANDREEA-LIVIA, de la C.N. Gh. Lazăr, toate trei absolvind cu media 9.9.

Observăm faptul că printre primii 10 elevi ai Capitalei după media la BAC se află un singur băiat. 

Rezultatele de la BAC 2013


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button