REZULTATE BAC 2013: Cine sunt elevii care au luat cele mai mari note şi de la ce licee sunt

de:
08 iul. 2013
9 Afișari
REZULTATE BAC 2013: Cine sunt elevii care au luat cele mai mari note şi de la ce licee sunt

REZULTATE BAC 2013: Primele 10 note la Bac 2013 din Bucureşti au venit de la licee cu renume. Prima în clasamentul notelor este Alina-Gabriela Negrea, din Colegiul Naţional Sfântul Sava, singurul elev care a luat nota 10 la toate probele de BAC şi are media 10,00. Colegiul Naţional Sf. Sava, cunoscut ca fiind printre cele mai bune licee din Capitală, a dat 6 din cele 10 cele mari MEDII LA BAC din Bucureşti. 

REZULTATE BACALAUREAT 2013 EDU.RO Bucureşti

Pe locul 2 în topul celor mai mari medii se află CIUPRINA F. ANDREEA, elevă tot la Sf. Sava. Ea a luat media 9,95. La egalitate, cu aceleaşi medie, se află şi COSTACHE V.G. ANA, elevă la Colegiul Naţional Mihai Viteazu. 

Pe locul 3 în topul celor mai mari medii se află cinci elevi care au promovat examenul maturităţii cu media 9,93. Aceştia sunt IOAN C. MADALINA-ALEXANDRA, LUNGU M. DAIANA-PATRICIA, de la Sf. Sava, SERBAN S.V. VICTOR de la C.N. Gh. Lazăr, VISINESCU D. NICOLETA – MARIANA de la C.N. Iulia Haşdeu şi VLADOIU S AURA – OLGUTA – STEFANIA de la C.N. Matei Basarab. 

Rezultatele de la BAC 2013

Pe locul 4 în topul celor mai mari medii se află SGARCITU B. MARIA, elevă la C.N. Sfântul Sava, care a avut media 9,91.

Pe locul 5 în topul celor mai mari medii se află MARIN A. ALINA-CRISTINA şi  RACEANU C. LAURA-ELENA, eleve la C.N. Sf. Sava, la fel ca RICU A. ANDREEA-LIVIA, de la C.N. Gh. Lazăr, toate trei absolvind cu media 9.9.

Observăm faptul că printre primii 10 elevi ai Capitalei după media la BAC se află un singur băiat. 

Rezultatele de la BAC 2013

Cookies