ARHIVA B365

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Cum a aflat soţia lui Klaus Iohannis că este Prima Doamnă

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Carmen Iohannis a aflat de acasă, din Sibiu, că va fi Prima Doamnă a României. Aceasta nu l-a însoţit, duminică, pe Klaus Iohannis la sediul ACL din Bucureşti şi nici în Piaţa Universităţii din Capitală.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Klaus Iohannis a mers la sediul ACL din Capitală după ce a votat duminică dimineţa, împreună cu soţia, în Sibiu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis s-au cunoscut în timpul facultăţii, la 22 de ani, şi a fost dragoste la prima vedere, precum a mărturisit acesta în volumul autobiografic „Pas cu pas”. Cei doi sunt căsătoriţi de mai bine de 25 de ani.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o pe soţia mea, Carmen, în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani. A durat mult până când ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la vreo 29”, a mărturisit prezidenţiabilul ACL.

După 25 de ani de căsătorie, susţine că pentru a rămâne „lângă cineva trebuie să îţi doreşti să consolidezi familia şi să treci peste toate dificultăţile. Să treci intenţionat, fiindcă să abandonezi este uşor. Abandonul este cel mai facil lucru, peste tot: şi la serviciu, şi în căsătorie, şi în politică”.

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis au fost mereu o familie discretă. Carmen Iohannis l-a însoţit de foarte puţine ori pe soţul ei la evenimente.

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, liceu pe care l-a şi absolvit. Este pasionată de literatură, teatru, gastronomie franceză şi modă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL 2. KLAUS IOHANNIS a obţinut 54,66% din voturi, în timp ce VICTOR PONTA a fost votat de 45,33% dintre alegători, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC) la ora 9.00. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button