ARHIVA B365

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE. ACL, plângere lui Dragnea. Mesaj românii din diaspora și studenți

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE, REZULTATE EXIT-POLL, REZULTATE VOT DIASPORA, TURUL DOI. „Vreau să condamn modul în care Liviu Dragnea a ales să facă o campanie de discriminare chiar și astăzi. Noi vom face o plângere către CNCD.

Domnul Dragnea a găsit să ducă încă o dată o politică de dezbinare, chiar în ziua votului. Domnul Dragnea promovează intoleranța”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit stiripesurse.ro.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE, REZULTATE EXIT-POLL, REZULTATE VOT DIASPORA, TURUL DOI. ACL solicită demisia de urgență a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE, REZULTATE EXIT-POLL, REZULTATE VOT DIASPORA, TURUL DOI. „Sunt mii de români care nu vor putea să voteze din pricina domnului Meleșcanu și a MAE. Cerem demisia domnului Meleșcanu și să cerem ca o soluție prelungirea programului de vot în diaspora. Statul român va avea o problemă majoră: suntem singurii din lumea care împiedică românii din diaspora să voteze”, a punctat Gorghiu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE, REZULTATE EXIT-POLL, REZULTATE VOT DIASPORA, TURUL DOI. Alina Gorghiu a făcut un apel la studenți să meargă la orice secție de votare din București, să nu mai stea doar în Regie. „Este coadă foarte mare. Îi rugăm să facă acest efort și să meargă la orice altă secție de vot din București”, a mai spus Alina Gorghiu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button