REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Candidatul Victor Ponta a votat în București. VIDEO

de:
16 nov. 2014
0 Afișari
REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI. Candidatul Victor Ponta a votat în București. VIDEO

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VICTOR PONTA A VOTAT. Candidatul la alegrile prezidențiale susținut de PSD, Victor Ponta, a sosit la Școala generală numărul 17 din Capitală pentru a-și exercita dreptul la vot. Acesta a fost însoțit de soția sa, Daciana Sârbu și de primarul Bucureștiului, Soriin Oprescu.

„Să ne aducă Dumnezeu mai multă liniște și înțelegere, pentru asta am votat. Sunt convinsă că va fi o zi bună”, a spus Daciana Sârbu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, TURUL DOI, VICTOR PONTA A VOTAT. „Astăzi am votat pentru ca toate mamele şi bunici noştri să trăiască într-o ţară mai bună, să avem grijă de ei, ca toţi copiii noştri să poată să înveţe în ţară., am votat pentru convingerea mea că după 25 de ani de tranziție nu vom mai fi o generație de sacrificiu. Sunt foarte încrezător, sunt foarte responsabil, cred foarte mult în România și cred că Dumnezeu ne va fi alături”, a declarat Victor Ponta la ieșirea de la urne.

Întrebat de o jurnalistă din străinătate, în limba engleză, ce va face dacă va câştiga Iohannis, Victor Ponta a răspuns: „Voi continua să-mi servesc ţara.”

EXIT-POLL TURUL 2, REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. După prima confruntare electorală din 2 noiembrie, în cursa pentru Cotroceni au rămas doi candidaţi din cei 14 înscrişi în competiţia prezidenţială – candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, şi cel al Alianţei Creştin – Liberale (ACL), Klaus Iohannis.

EXIT-POLL TURUL 2, REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Victor Ponta a obţinut 40,44% (3.836.093 voturi) în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, iar Klaus Iohannis a obţinut 30,37% (2.881.406 voturi).

Cookies