ȘTIRI

REZULTATE ALEGERI: MRU: Forţa Civică se pregăteşte de prezidenţiale

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014: „Partidul Forţa Civică nu este un proiect al europarlamentarelor, este un proiect pe termen mediu şi lung, va fi un partid la guvernare în 2016 şi este un partid care acum se pregăteşte pentru a doua mare înfruntare, foarte importantă, din toamna târzie a acestui an, şi anume alegerile prezidenţiale”, a declarat Ungureanu.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El a adăugat că Forţa Civică ia în calcul discuţii cu toate partidele de centru-dreapta, „pentru a găsi o soluţie care să aducă opoziţiei în ansambul ei o victorie la alegerile prezidenţiale”, potrivit Mediafax.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. „Forţa Civică reuşeşte să demonstreze că este un partid care poate răzbi, în condiţiile în care frauda electorală este reală, în condiţiile în care iniţiativele acestui partid privind prevenirea fraudelor au fost blocate în Parlament. (…) Nu comentăm acum rezultatele exit-poll-urilor, reprezintă o poză a momentului, vom analiza rezultatele votului”, a mai spus Mihai Răzvan Ungureanu, adăugând că vor face declaraţii peste aproximativ două ore.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button