REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Probleme înregistrate la două secţii de votare

de:
26 mai 2014
2 Afișari
REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Probleme înregistrate la două secţii de votare

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu au declarat, luni dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că reprezentanţii a două secţii de votare din judeţ au ajuns la sediul BEJ având erori şi neconcordanţe în procesele-verbale şi nu s-a putut face preluarea datelor.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  „Au trebuit făcute modificări la procesele-verbale pentru că existau neconcordanţe şi erori. S-au reunit membrii birourilor electorale ale secţiilor respective pentru refacerea proceselor-verbale, pentru că toţi au trebuit să semneze noile procese-verbale”, au declarat reprezentanţii BEJ Sibiu. Potrivit acestora, unul dintre procesele-verbale cu probleme a fost la o secţie de votare din comuna Brateiu. Membrii secţiei de votare au trecut cele nouă voturi ale unui candidat independent la un altul, un rând mai jos, iar procesul-verbal a trebuit refăcut.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Al doilea proces-verbal eronat a fost la secţia de votare din localitatea Colun, comuna Porumbacu de Jos. Aici, membrii secţiei de votare au trebuit să refacă numărătoarea după ce BEJ a constatat că numărul de voturi valabil exprimate şi cele contabilizate în dreptul partidelor şi candidaţilor independenţi nu coincid, fiind diferenţă de un vot.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  După renumărarea voturilor, s-a stabilit că a fost trecut un vot în minus în dreptul Alianţei PSD-UNPR-PC. Cele două procese-verbale au fost scanate doar luni dimineaţa, în jurul orei 6.00, întârziind procesarea rezultatelor finale ale scrutinului pentru judeţul Sibiu. Restul proceselor-verbale de la celelalte 368 de secţii de votare din judeţ au fost scanate până în jurul orei 4.00.

Cookies