ARHIVA B365

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Probleme înregistrate la două secţii de votare

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu au declarat, luni dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, că reprezentanţii a două secţii de votare din judeţ au ajuns la sediul BEJ având erori şi neconcordanţe în procesele-verbale şi nu s-a putut face preluarea datelor.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  „Au trebuit făcute modificări la procesele-verbale pentru că existau neconcordanţe şi erori. S-au reunit membrii birourilor electorale ale secţiilor respective pentru refacerea proceselor-verbale, pentru că toţi au trebuit să semneze noile procese-verbale”, au declarat reprezentanţii BEJ Sibiu. Potrivit acestora, unul dintre procesele-verbale cu probleme a fost la o secţie de votare din comuna Brateiu. Membrii secţiei de votare au trecut cele nouă voturi ale unui candidat independent la un altul, un rând mai jos, iar procesul-verbal a trebuit refăcut.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  Al doilea proces-verbal eronat a fost la secţia de votare din localitatea Colun, comuna Porumbacu de Jos. Aici, membrii secţiei de votare au trebuit să refacă numărătoarea după ce BEJ a constatat că numărul de voturi valabil exprimate şi cele contabilizate în dreptul partidelor şi candidaţilor independenţi nu coincid, fiind diferenţă de un vot.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014.  După renumărarea voturilor, s-a stabilit că a fost trecut un vot în minus în dreptul Alianţei PSD-UNPR-PC. Cele două procese-verbale au fost scanate doar luni dimineaţa, în jurul orei 6.00, întârziind procesarea rezultatelor finale ale scrutinului pentru judeţul Sibiu. Restul proceselor-verbale de la celelalte 368 de secţii de votare din judeţ au fost scanate până în jurul orei 4.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button