Rezervă o cazare la Băile Felix si lasă-te „învăluit” de sănătate (P)

05 sept. 2021
119 Afișari
Rezervă o cazare la Băile Felix si lasă-te „învăluit” de sănătate (P)
Rezervă o cazare la Băile Felix si lasă-te „învăluit” de sănătate (P)

Denumită și „Paradisul apelor termale”, stațiunea Băile Felix este cunoscută în întreaga lume datorită apelor oligominerale, care pot trata diferite afecțiuni. Apele din zonă au un conținut de săruri de aproximativ un gram per litru, fiind ideale pentru a trata afecțiunile aparatului locomotor și nu numai.

De aceea, când îți dorești să te bucuri de o vacanță în care să vindeci anumite probleme de sănătate, poți apela cu încredere la una dintre ofertele de cazare Baile Felix. Pe lângă puterea tămăduitoare a stațiunii balneoclimaterice, vei petrece câteva zile într-un loc spectaculos din România. Astfel, vei beneficia și de forța vindecătoare a naturii vizitând Lacul cu Nuferi, Peștera Urșilor și multe altele.

Printre unitățile de cazare la Băile Felix care includ baze de tratament, se numără și Hotelul Nufărul, Hotelul Mureș, Hotelul President, Hotelul Padis, Hotelul Lotus Therm, Hotelul Termal și Hotelul International și multe altele. Despre toate acestea, poți descoperi mai multe accesând platforma online a agenției de turism Christian Tour, unde vei găsi cele mai avantajoase oferte de cazare.

Ce afecțiuni pot fi tratate la Băile Felix?

Deși multe persoane aleg o ofertă de cazare la Băile Felix pentru a trata afecțiunile aparatului locomotor, există mai multe probleme de sănătate care pot fi vindecate aici. De exemplu, aici poți găsi tratament pentru diferite tipuri de afecțiuni reumatismale, precum bolile inflamatoare (poliartrita reumatoida, spondiloza anchilozanta), degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, poliartroza, coxartroza, gonartroza) și cele abarticulare.

La Băile Felix aleg să meargă și persoanele care suferă de afecțiuni post-traumatice, ginecologice sau cei care se confruntă cu probleme de ordin neurologic, precum hernia de disc, paraziți, pareze și discopatii. Cu toate acestea, trebuie precizat faptul că există și câteva contraindicații în ceea ce privește tratamentul în această stațiune. De exemplu, accesul este interzis pentru cei care suferă de boli infecto-contagioase sau de stări febrile.

Ce trebuie să știi când mergi la tratament la Băile Felix?

Există câteva informații pe care trebuie să le cunoască cei care aleg cazare la Băile Felix pentru a beneficia de apele termale de aici. În funcție de hotelul sau de pensiunea aleasă, te poți bucura de termoterapie, reprezentată de băi de nămol, împachetare parțială sau totală cu nămol ori parafină.

De asemenea, poți opta pentru hidroterapie. Multe dintre ofertele de cazare Băile Felix disponibile prin intermediul Christian Tour oferă baie galvanică, duș Caracalla, duș subacval, hidrokinetoterapie individuală sau în grup, tracțiuni vertebrale subacvale și elongații și multe altele.

În anumite unități de cazare, se poate beneficia de anumite tipuri de terapii în mod gratuit. De exemplu, cei care aleg să rezerve o cameră în Hotelul Aqua vor descoperi că oferta include acces gratuit la spa, o ședință de detox, una de băi termale, precum și o reducere de 50% la biletele pentru Aquapark.

Pentru mai multe informații și detalii, accesează cu încredere platforma online a agenției de turism Christian Tour și descoperă ofertele destinate stațiunii cunoscute și sub denumirea de „perla Bihorului”. Astfel, te vei bucura de o vacanță binemeritată, în care vei avea grijă de sănătatea ta.

Cookies