Demisii „în alb”, semnate în bloc de angajaţii Primăriei Sectorului 4

de:
19 sept. 2012
2 Afișari
Demisii

Potrivit angajamentului, funcţionarii din Primăria Sectorului 4 se obligă să respecte legislaţia şi normele de conduită profesională şi morală. „Am luat la cunoştinţă şi sunt de acord ca orice eventuală abatere, care ar putea prejudicia imaginea instituţiei pe care o reprezint, de la folosirea unei exprimări inadecvate, comportament injust faţă de cetăţeni, până la a pretinde bunuri şi foloase necuvenite sau a vorbi în numele primarului, fără acordul scris al acestuia, să transforme prezentul angajament în demisia mea”, se specifică în documentul semnat de angajaţii Primăriei Sectorului 4.

Potrivit lui Piedone, începând de miercuri, se va manifesta „toleranţă zero” faţă de directorii şi şefii de servicii corupţi sau care dau dovadă de neprofesionalism. „Primii responsabili veţi fi dumneavoastră pentru că berbecuţul paşte turma. Am promis că nu voi dezamăgi, vreau motoarele turate la maxim şi nu mai tolerez nicio abatere de la conduita profesională a funcţionarilor din primărie”, a declarat Piedone, care a adăugat că a luat această decizie motivat fiind de faptul că a fost învestit în noul mandat de primar cu aproximativ 83% din voturi.

„Procentul de 83% nu m-a făcut să dorm. Mi-a dat coşmaruri şi m-a responsabilizat faţă de cetăţeni… Cu sau fără dumneavoastră merg mai departe”, a conchis primarul Sectorului 4.

Cookies