”Revoluția” lui Piedone în Sectorul 5. Toată lumea va lucra pentru curățenie, asfaltare și ridicarea mașinilor abandonate

10 apr. 2021
332 Afișari
”Revoluția” lui Piedone în Sectorul 5. Toată lumea va lucra pentru curățenie, asfaltare și ridicarea mașinilor abandonate

Cristian Popescu Piedone face ”revoluție” în Sectorul 5. Primarul a anunțat că toate societățile care aparțin primăriei și Poliția Locală vor lucra împreună și în același timp în următoarea perioadă pentru a rezolva problemele din sector.

Astfel, conform anunțului făcut de Piedone pe pagina sa de Facebook, se va lucra pentru a face curățenie, la asfaltare și pentru rezolvarea mașinilor abandonate din Sectorul 5.

 

”Revoluția” lui Piedone în Sectorul 5:

”Continuăm treaba în Sectorul 5. Am dispus ca în această perioadă toate societățile care aparțin primăriei și Poliția Locală să lucreze împreună și în același timp. Să facem curățenie, să asfaltăm și să ne ocupăm și de mașinile abandonate din Sectorul 5”, a spus Piedone.

Primarul a anunțat și că în acțiunile întreprinse de angajații din subordinea sa se va ține cont și de sesizaările locuitorilor.

”Am mers pe teren pentru a vedea cum se desfășoară toate aceste acțiuni și le-am cerut angajaților primăriei să țină cont și de dorințele și sesizările locuitorilor din Sectorul 5, pentru că, până la urmă, ei sunt cei care trăiesc zi de zi în acest sector”.

Fântâni arteziene pentru copii

Primarul Sectorului 5 a precizat și că le face o bucurie copiilor și va ”readuce la viață” fântânile arteziene.

”Am vrut să le facem o bucurie și celor mici, motiv pentru care am cerut ca toate fântânile arteziene din sector să fie readuse la viață. Acestea au fost curățate și reparate. Pentru că știu că lucrurile mici îi bucură pe copii, am dispus ca toate aceste fântâni să fie dotate cu lumini colorate. Sunt lucruri normale pe care le facem în această perioadă, dar care până acum au reprezentat un lux pentru cetățenii din sector”.

Cookies