Revolta lui Marius Manole. Actorul renunță la Ordinul de cavaler primit de la Iohannis și i-l lasă la portar. „Nu mă mai reprezintă”

21 nov. 2021
648 Afișari
Revolta lui Marius Manole. Actorul renunță la Ordinul de cavaler primit de la Iohannis și i-l lasă la portar. „Nu mă mai reprezintă”

Actorul Marius Manole a anunțat duminică că renuntă la ordinul de cavaler „Meritul cultural” primit de la Iohannis, ca formă de protest că președintele girează coaliția PNL- PSD. „Mi-e rușine că l-am primit de la dumnealui, dat fiind faptul că acum se pregătește o coaliție care ceva mai rău nu există pentru Romania si pe care d-l președinte a girat-o”, afirmă actorul într-o înregistrare video de pe Facebook.

Marius Manole a anunțat că renunță la ordinul pe care l-a primit de la președintele Klaus Iohannis și i-l lasă la poarta Palatului Cotroceni luni, la ora 10.

Actorul a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul ”Meritul Cultural” în grad de Cavaler categoria D – ”Arta spectacolului” în 2016. Motivele care îl împing la acest gest au fost explicate pe pagina de Facebook a jurnalistului Vitalie Cojocari.

„În 2016 am primit un ordin de cavaler pentru „Arta spectacolului” de la d-l Iohannis, pe care l-am admirat, l-am votat si pentru care am ieșit în stradă, dar în ultima perioadă d-l Iohannis nu mai este d-l Iohannis. E altcineva în locul lui, drept pentru care acea medalie, acel ordin nu mă mai reprezintă și mi-e și rușine ca l-am primit de la dumnealui, dat fiind faptul că acum se pregătește o coalitie care ceva mai rău nu există pentru Romania și pe care d-l președinte a girat-o, eu mă duc mâine la ora 10 la Cotroceni să-i dau înapoi acel ordin de cavaler că mi-e rușine, nu înțeleg de ce ar trebui să-l mai am acasă”, a afirmat Marius Manole.

Cookies