Revolta din Sisești. Bucureșteni din zonă ies la protest, după încă un accident pe trecerea de pietoni nesemaforizată. Răspunsul incredibil al rutierei, publicat de România Fără Gropi

02 iul. 2024
2685 afișări
Revolta din Sisești. Bucureșteni din zonă ies la protest, după încă un accident pe trecerea de pietoni nesemaforizată. Răspunsul incredibil al rutierei, publicat de România Fără Gropi
Revolta din Sisești. Bucureșteni din zonă ies la protest, după încă un accident pe trecerea de pietoni nesemaforizată. Răspunsul incredibil al rutierei, publicat de România Fără Gropi | Sursa foto: România Fără Gropi - Facebook

Un protest în zona trecerii de pietoni de pe Șoseaua Sistești, acolo unde luni, 1 iulie, o fată a fost accidentată, va avea loc miercuri, anunță România Fără Gropi. Oamenii care locuiesc în zonă cer ca trecerea de pietoni să fie semaforizată de ani de zile, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici până acum.

Protestul va avea loc miercuri seara

Luni, 1 iulie, ONG-ul România Fără Gropi a anunțat, pe grupul de Facebook „RFG – (ROMÂNIA)” că o persoană a fost accidentată pe trecerea de pietoni de pe Șoseaua Sistești, însă incidentul ar fi putut să nu aibă loc, dacă trecerea de pietoni ar fi fost semaforizată. Locuitorii din zonă cer acest lucru de ani de zile.

Fata accidentată azi de dimineață pe trecerea de pietoni de pe Șoseaua Sisești poate scapă sau poate nu scapă. Șoferul poate face cu executare sau poate nu. Avem însă certitudinea că două vieți și două familii sunt grav afectate. Incidentul de azi putea să nu existe.

Oamenii din zonă CER DE ANI DE ZILE SEMAFORIZAREA TRECERII PENTRU PIETONI de pe Șoseaua Sisești. Drum cu două benzi pe sens. Proiectul România Fără Gropi – SEMAFORIZĂM-SALVĂM zace la Parlament de dinainte de pandemie.

Într-un răspuns oficial oferit de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București la o cerere făcută cu privire la necesitatea semaforizării acelei treceri de pietoni, se arată că „nu a fost identificată locația la care se dorește instalarea unor corpuri semaforice, motiv pentru care nu se pot înainta propuneri către Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București.”

Sursa foto: România Fără Gropi - Facebook
Sursa foto: România Fără Gropi – Facebook

Aici au mai avut loc accidente, unele care s-au soldat cu moartea unor persoane, precizează România Fără Gropi.

Au mai fost accidente la această trecere pentru pietoni, inclusiv mortale. Morții au devenit doar niște numere în tabelele cu statistici.

Problema care persistă de ani de zile i-a revoltat pe oamenii din zonă, motiv pentru care miercuri, 3 iulie, de la ora 18:30, va avea loc un protest, chiar acolo unde, ieri, a avut loc un accident cu victimă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies